Haberler

Andımız'ın Dönüşü Muhteşem Oldu

Danıştay 8. Dairesi'nin 'Andımız yeniden okullarda okutulsun' kararının hemen ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri'nde (ABEM) ücretsiz kurs gören öğrenciler Öğrenci Andı'nı okuyarak ders başı yaptı.

Danıştay 8. Dairesi'nin 'Andımız yeniden okullarda okutulsun' kararının hemen ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri'nde (ABEM) ücretsiz kurs gören öğrenciler Öğrenci Andı'nı okuyarak ders başı yaptı.

ABEM'DE HAFTA SONU AYRI BİR HEYECAN YAŞANDI

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı olarak Adana'nın 12 ilçesindeki 15 şubesinde 7,8,11,12'nci sınıf öğrenciler ile mezun grupları ücretsiz kurslarla Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlayan Adana Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri'nde hafta sonu ayrı bir heyecan yaşandı.

ANDIMIZ'I OKUDULAR, DERS BAŞI YAPTILAR

Başkan Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda vatanını yürekten seven, al bayrağına gönülden bağlı, çalışkan, başarılı nesillerin yetişmesi için hizmet veren Adana Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri'nin Seyhan İlçesi'nde faaliyet gösteren şubesinde tatlı bir telaş vardı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Öğrenci Andı'nı kaldıran yönetmelik değişikliğinin Danıştay 8. Dairesi'nce yürürlükten kaldırılmasının hemen ardından ABEM öğrencileri Andımız'ı okuyarak ders başı yaptı.

İKİZ ŞEHİTLERİN İSİMLERİ YAŞATILIYOR

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan polis memuru ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç'un isimlerinin yaşatıldığı ABEM şubesinde eğitim gören öğrenciler, Türk Milleti'nin bağımsızlığının simgesi, şanlı Türk Bayrağı'nı dalgalandırıp, gür bir sesle Andımız'ı okudu. Gençlik ve Spor Hizmetleri Spor Hizmetleri Daire Başkanı Halil Hızlısoy ile şube müdürleri ve öğretmenler de Andımız'a eşlik etti.

ANDIMIZ ABEM ŞUBELERİNDE HER GÜN GURURLA OKUNACAK

Başkan Hüseyin Sözlü'nün geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin çağın gereklerine uygun biçimde eğitimlerini tamamlamaları ve geleceğe eksiksiz hazırlanabilmeleri için Adana Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkanlarını seferber ettiğini ve her yıl 13 bin öğrenciye ücretsiz eğitim desteği verdiğini bildiren Daire Başkanı Halil Hızlısoy, bundan böyle ABEM'in tüm şubelerinde her gün Andımız'ın okutulacağını, Adanalı genç neslin Türk Bayrağı'nın gururla dalgalandırmaya devam edeceğini söyledi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Danıştay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title