Haberler

Muş Dağarası Köyü Derneği'nin Hizmet Binası Açıldı

Gölcük Muş Dağarası Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin hizmet binası törenle açıldı.

Gölcük Muş Dağarası Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin hizmet binası törenle açıldı.

Kavaklı Mahallesi'nde inşa edilen yeni hizmet binasının açılışında konuşan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli'nin tüm gönül coğrafyasından gelenlerin buluştuğu ve kardeşliğin yaşandığı bir şehir olduğunu söyledi.

Hemşehri derneklerinin kent açısında çok önemli olduğunu ifade eden Işık, "Hepimiz Kocaeliliyiz, hepimiz ülkemizin farklı yerlerinden gelmişiz. Ama ata topraklarını unutmayalım. En azından oraların da kalkınmasını sağlayalım. En azından doğduğumuz yeri çocuklarımıza tanıtalım." dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da binanın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Birlikte bereket, rahmet var. Derneğimizin spor salonundaki tüm eksiklerini yapıyoruz. Hemen gerekli bilgiyi vereceğim, en kısa sürede spor salonu hazır hale gelecek." diye konuştu.

Ardından katılımcılar kurdele keserek hizmet binasını açtı.

Açılışa AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı Fikret Güler, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ile STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Gölcük Muş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title