Haberler

Savaşçı Dizisinin 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Güncelleme:

Savaşçı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Kaan Bozok yine heyecanı tırmandırıyor. Savaşçı dizisinin 51. bölümünde neler oldu? Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

51. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaşanan son olaydan sonra Yörük Haydar Yüzbaşı, Bayram'a, "işin içinden çıkamadığını, silah doğrulttuğu kişinin Kaan Bozok olduğunu eğer tetiği çekseydi bunu kendime nasıl anlatırdım. Bu Kaan'da bir şeyler var" şeklinde konuşur.

GENERAL KOPUZ ALBAYIN HAYATINI KURTARABİLECEK Mİ?

Kaan Bozok tutsak olduğu zaman Leyla'nın anlattıklarına çıldırır. Elinden bir şey gelmeyen Bozok'a Leyla yeni işi için hazırlanmasını söyler. Kopuz Albay, Kaan Bozok'un öldürdüğü düşünülen komutanından bütün olup bitenleri anlatmasını ister ve anlattıkları karşısında Kopuz Albay, bunlardan neden haberi olmadığını sorar. Birlikte bir çiftliğe giderler ve General, Kopuz Albay'ın hayatını kurtarmak için bazı şeyler yapmasını ister.

Savaşçı Dizisinin 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

KAAN BOZOK KURTULABİLECEK Mİ?

Kaan Bozok, kilitli kaldığı odaya Leyla'nın gelmesini ister ve Leyla'yı rehin alır. Ancak Leyla, Kaan Bozok'ıu sevdikleriyle tehdit ederek kendini bırakmasını sağlar. Bozok, Leyla'yı rokatlar ve Leyla Karon'u arayarak, Kaan'ın zaptedilemez bir durumda olduğunu söyler. Karon Kopuz Albay'a karşılık elinde tuttuğu Eva'nın kaybettiklerini söyleyen adamını öldürür.

Savaşçı Dizisinin 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

DOĞAN İLE İLGİLİ GERÇEK NE?

Eva, Kopuz Albay'a onu sevdiğini söyler. Ancak Kopuz Albay buna tepkisiz kalır. Bu arada Kılıç Timi, Haydar'ın Doğan'ı döveceğini düşünür fakat gerçek başkadır. Kopuz Albay, olan biteni anlamaya çalışmakta. Bu sırada Bozok'un kız kardeşi Yıldız arar ve abisi ile ilgili bir gelişme olup olmadığını sorar. Ancak ortada verilecek bir cevap yoktur. Yörük Haydar, Kopuz Albay'a Kaan Bozok'un temiz olup olmadığını soruyor ve Kopuz Albay'da gereken yanıtı veriyor.

SAVAŞÇI DİZİSİNİN 52. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Pazar akşamları evlere konuk olan Savaşçı dizisinin ekrana gelen 51. bölümüyle izleyenlerin beklentilerini karşılamış görünüyor. Heyecanla beklenen 52. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dizi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title