Haberler

Eski Sevgilisinin Kendisini Boğmaya Çalıştığını İddia Eden Bennu Gerede Kimdir?

Güncelleme:

Fotoğrafçı ayrılma kararı üzerinde, bebeğinin babası ve eski sevgilisi Ahmet Ağaoğlu'nun bebeğini ve kendisini yastıkla boğmaya çalıştığını öne sürdü. Eski sevgili Ahmet Ağaoğlu ise iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

BENNU GEREDE KİMDİR?

, 30 Ağustos 1971 yılında İstanbul'da doğdu. Babası doktor, annesi ise senarist olan Gerede'nin dedesi Kurtuluş Savaşı gazisi ve aynı zamanda Atatürk'ün yaveri, eski büyükelçi Albay Hüsrev Gerede'dir. Kız kardeşi Fas'da yaşayan Gerede bebekken, babasının işi nedeniyle ailecek New York'a taşındı. Babası Birleşmiş milletler doktoru olarak 15 yıl New York'da görev yaptı.

Eski Sevgilisinin Kendisini Boğmaya Çalıştığını İddia Eden Bennu Gerede Kimdir?

AMERİKA'DA VE FRANSA'DA FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ ALDI

Lisans eğitimini, New York'ta ki Parsons School of Art'ta fotoğrafçılık üzerine alan fotoğrafçı, eğitimini tamamladıktan sonda ablası Şiva ile birlikte İstanbul'a geldi. Mankenlik, fotomodellik, oyunculuk yaptı. , bir müddet Fransa'nın güneyinde bir yatılı okula gitti, 4 yıl fotoğrafçılık eğitimi aldı. Ardından Türkiye'ye dönerek fotoğrafçılık üzerine çalışmaya başladı.

Eski Sevgilisinin Kendisini Boğmaya Çalıştığını İddia Eden Bennu Gerede Kimdir?

ANNESİNİN FİLMİNDE BAŞROLÜ OYNADI

, 1989 yılında ''İz Peşinde" dizisinde canlandırdığı Füsun karakteriyle oyunculuk kariyerine başladı. İlk sinema filmi ise 1991 yılında çekilen, ''Kurt Kanunu" filmidir. ''Aşk Ölümden Soğuktur'' adlı filmde Kadir İnanır ile başrolde oynadı. Bu filmin yönetmeni ve senaristi olan annesi Canan Gerede Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi yönetmen Bergen'in hikayesini anlatıyordu.

MISIR'IN SİNA ÇÖLÜ'NDE EVLENDİ

, 1999 yılında Amsterdam'da tanıştığı fotoğrafçı Koray Erkaya ile Mısır'ın Sina Çölü'nde, Bedevi geleneğine göre evlendi. 2000 yılında New York'ta "Daren" ve "Dilan" adında ikiz oğulları oldu. 2001 yılında "Miro" Adını verdikleri bir oğlu daha oldu. Çift 2006 yılında ayrıldı. Bir dönem en yakın arkadaşı Zeynep Tunuslu'nun 2001 yılında ayrıldığı eşi Ahmet Ağaoğlu'yla 2006 yılında aşk yaşadı ve bu birlikteliğinden 2007 yılında Kai adında bir oğlu oldu. , 19 Mart 2010 tarihinde Cem Büyükhanlı ile evlendi. Ancak 6 Mayıs 2011 tarihinde boşandı.

Eski Sevgilisinin Kendisini Boğmaya Çalıştığını İddia Eden Bennu Gerede Kimdir?

SURVİVOR'A KATILDI

Fotoğrafçı , Panama'da çekimi yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında 2013 yılında, Ünlüler takımında yer aldı.

Eski Sevgilisinin Kendisini Boğmaya Çalıştığını İddia Eden Bennu Gerede Kimdir?

Eski Sevgilisinin Kendisini Boğmaya Çalıştığını İddia Eden Bennu Gerede Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Ağaoğlu Bennu Gerede New York Gerede Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title