Haberler

Fenerbahçe'nin Eski Oyuncusu Josef de Souza: Belhanda Bu Tokadı Uzun Zamandır Hak Ediyordu

Güncelleme:

Galatasaray- Fenerbahçe derbisine mücadelenin son düdüğünün ardından yaşanan kavga damgasını vurmuştu. Fenerbahçe'de takımına beraberliği getiren golü atan Brezilyalı futbolcu Jailson, son düdüğün ardındından Soldado ile Belhanda arasında yaşanan itiş kakışa dahil olmuş ve Belhanda'ya attığı tokat ekranlara yansımıştı.

Sar-lacivertlilerin Al Ahli'ye sattığı Josef De Souza olaylarla ilgili Instagram hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu. Josef de Souza, Jailson ve kendisinin Galatasaray'a attığı gollerin sevinçlerini paylaşarak, "Bizi sevmiyorlar Jailson. Galatasaray'ın 10 numarası bu tokadı uzun süredir hak ediyordu." ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

Fenerbahçe'nin Eski Oyuncusu Josef de Souza: Belhanda Bu Tokadı Uzun Zamandır Hak Ediyordu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josef de Souza Fenerbahçe Jailson Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

murat baba:

feneri 2 lıg bıle kabul etmez

20
25
yanıtYanıtla
Lugano:

KUTLARIM Jozef doğru diyor boşu boşuna yemedi

21
11
yanıtYanıtla
sizofren-rambo:

BU BELHANDA CIRKEF VE SIKECI FUTBOLCU

15
14
yanıtYanıtla
adalet:

6222 yok mu yapıştırın 10 maç cezayı hala provokasyon yapıyor.

3
3
yanıtYanıtla
deli dumrul:

bir galatasaraylı olarak fenerbahçeyi kutlarım. . . başında hoca olmadan sen 2- dan gel 2-2 yap. kimse bahane üretmesin. yok hakem yok şu yo bu. . . sen fb yi yakalamışsın böyle at arkadaşım 3-4-5 ama sen güçsüzsüzn. dakika 60 dan sonra galatasaray yok. haaa diğer zamanlar da da fb bizim kalemize geldi gitti. sonuç 2 oldu. sonuç belhanda denilen futbolcu müsvettesi her şeyi mahvetti. şimdi takım ceza alacak. kulüp ceza alacak. suçlu bence bu adama bu kadar müsamaha gösteren terimdir. kusura bakmayın ama öyle

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title