Haberler

Ahmet Kural Cephesinden Yeni Açıklama! Sıla'nın Suçlamalarına Tek Tek Yanıt Verdi

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun, kısa süre önce barıştığı sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini öne sürerek 3 ay koruma kararı aldırması ve devamında ortaya atılan iddialar büyük yankı uyandırmıştı. Olayla ilgili tarafların avukatlarından bir bir açıklama geldi. Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun avukatı Rezan Epözdemir, oyuncu Ahmet Kural hakkındaki soruşturma dosyasına yeni belgeler eklemesinin ardındankonuyla ilgili gözlerin çevrildiği Ahmet Kural cephesi, avukatı aracılığıyla yeni bir açıklama yaparak hakkındaki suçlamalara tek tek cevap verdi.

İşte Ahmet Kural cephesinden yapılan yeni açıklama;

Dünkü açıklamamda belirttiğim gibi, herkesin ve tarafların avukatlarının olayın yargıya intikal ettiğini ve taraflardan birinin henüz ifade vermediği gerçeğini algılaması gerekmektedir.

KAMUOYUNU YANILTICI BİLGİ PAYLAŞIMINA SON VERİLMELİ

Kamuoyunu yanıltıcı bilgi paylaşımına bir son verilmelidir. Kadına şiddet iddiası ile başlayan süreç, yapılan açıklamalarla ve manipülasyon içeren bilgilerin gerçekmiş gibi gündeme getirilmesi ile amacını aşan bir noktaya taşınmak istenmektedir. Görmekteyiz ki, dün akşam ulusal bir kanalın ana haber bülteninde de yer alan; karşı tarafın avukatının hazırladığı şikayet dilekçesinde belirtilen "kül tablası ile darp" iddiası, savcılık ifadesinde Sıla Gencoğlu'nun kendisi tarafından yalanlanmıştır. Böylece son 2 gündür gündemde olan kül tablası ile darp iddiasının gerçek olmadığı kamu vicdanında da kesinleşmiştir. Ancak, iddia sahiplerinin gerçeği bilmelerine rağmen yaptıkları açıklamalar ile kamuoyunu yanıltan haberlerin yapılmasına sebebiyet verilmiştir.

Ahmet Kural Cephesinden Yeni Açıklama! Sıla'nın Suçlamalarına Tek Tek Yanıt Verdi

BU BİLGİLER KİŞİSEL BEYAN, DOKTOR BULGUSU DEĞİL

Benzer bir durum darp raporu için yapılan haberlerde de bulunmaktadır. İddia edilen olayın 2 gün sonrasında, özel bir hastanenin düzenlediği raporda; karşı tarafın idrarda kanama, vb. kendi beyanları, tıbbi muayene bulgusu gibi yansıtılmıştır. Bu bilgilerin kişisel beyan olduğu, doktorun bulgusu olmadığı çok nettir. Uzun dönemli bir rapor gibi aktarılan raporda, muayeneyi yapan doktor, hastanın genel durumunu "iyi" olarak nitelemiş ve sadece 7 günlük bir rapor düzenlemiştir. Bu konuların tamamı, bir manipülasyon aracı değil,hukuk süreci içinde uzmanlar tarafından değerlendirilecek konulardır.

Ahmet Kural Cephesinden Yeni Açıklama! Sıla'nın Suçlamalarına Tek Tek Yanıt Verdi

MÜVEKKİLİM HAKKINDA LİNÇ GİRİŞİMİ VAR

Bu gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıkmasının ardından, bu kez de "kaynağı belli olmayan" kimselere dayandırılarak, 24 Ekim günü bir evde müvekkilimin karşı tarafın sırtında vazo kırdığı iddiası gündeme getirilmiştir. Bu iddia da tamamen gerçek dışıdır. Tek merkezden servis edildiğini düşündüğümüz gerçek dışı paylaşımların maksadı kamuoyunda davanın seyrini etkilemek ve müvekkilim hakkında bir linç girişiminde bulunmaktır. Türkiye'nin sevilen oyuncularından biri olan ve kariyeri ile herkesin takdir ettiği müvekkilime yönelik bu itibarsızlaştırma çabaları, henüz ifadesini bile vermemiş olan müvekkilim için ağır bir mağduriyet yaratmaktadır.

Ahmet Kural Cephesinden Yeni Açıklama! Sıla'nın Suçlamalarına Tek Tek Yanıt Verdi

ESKİ BİR KONU YENİYMİŞ GİBİ SUNULUYOR

Son olarak da karşı tarafın şikayet dilekçesinde kapsam içine alınan kasten yaralama iddiası, dün itibariyle sanki yeni bir suç iddiası ve "yeni bir dava" konusu gibi sunulmuş, kullanılan yöntemler hukuki temelden çıkmıştır.

Olay, hukuk sürecinden çıkarılarak, medya üzerinden veya manipülasyona dayalı yürütülen yeni bir mecraya çekilmek istenmektedir. Bu niyeti açıkça görmekteyiz ve buna müsaade etmeyeceğiz. Türkiye'de yargıyı etkilemeye çalışmak suçtur. Amacını aşan bir hal alan bu maksatlı girişimlerin sonlanması adına bu tarz asılsız iddialar ve iftiralarla ilgili kişi ve kurumlar hakkında yasal yollara başvuracağımızı belirtmek isterim.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (54)

Adınızı Yazın:

Yanındayız Ahmet Kural.

13
14
yanıtYanıtla
Delinin teki:

Laiklik elden gidiyeah sizin konustugunuz şeylere bak yaa bugün sokakta bı kadın oldurulse bana dokunmayan yılan hesabi yengeç gibi yandan yandan ilerlersiniz bırakın kadına şiddete hayır klisesini telefon başından asip kesmeyi Allah aşkına magazine sosyal medyadan yazıp cizeceginize gerçekten yarası sarılacak kadınlara ses olun bırakın sılayı o yolunu bulur bak 3 ay koruma ve uzaklaştırmadan bahsediliyor herhangi bir kadın sıla değil diyemi hergun ölüyor yapmayın Allah aşkına bırakin

14
8
yanıtYanıtla
DELİDİR DELİ:

la sen adam mısın sen. adam değilsin sen.

yanıt3
yanıt3
:

LA DOBRO sen yaşıyor musun hala. lavuk sende. adam ol adam adamsan tabi. yürü la edepsiz herif

yanıt4
yanıt2
OTOBÜS ŞÖFÖRÜ BURAK:

kadına şiddete hayır

14
8
yanıtYanıtla
Filozof:

Bizene kardeşim sizin kavganızdan. O kadar önemli insanlar değilsiniz gündemi meşkul etmeyin. Zaten kamuoyunu ilgilendiren ve kamuoyunun ilgilenip acaba sıla ne diyecek ahmet kural ne diyecek diye merak ettiği bir haber değil.

21
1
yanıtYanıtla
Atsız kovboy:

Az bile yapmış ben olsam kırbaçlarım o karıyı başka türlü dizginlemek mümkün değil Ellam

7
12
yanıtYanıtla
COWBOY-YANi COBAN:

Atini taciz etmekten cekindigin icin mi atsiz geziniyorsun kovboy? Esege bin o zaman, cizmelerin eskimesin.

yanıt0
yanıt1
İzmirli Arnavut:

Sallama cep Herkül’ü gücün yetiyorsa gel bana vur alışmışsın kadına el kaldırmaya

6
13
yanıtYanıtla
BEN DE iZMiRLi:

iste o cep Herkül''ünü dev Herkül''e ceviren, mattah bir seymis diye ZIRVA filimlerine hücum edenlerdir.

yanıt6
yanıt1
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title