Haberler

Murat Başoğlu, Yurt Dışı Yasağını Kaldırmak İçin Harekete Geçti!

Güncelleme:

Eski eşi Hande Bermek'i, ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve sonra serbest bırakılan Murat Başoğlu'na, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yurt dışına çıkma yasağı konulmuştu. Artık Türkiye'de yaşamak istemediğini belirten sunucunun, bu yasağı kaldırmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve sonra serbest bırakılan Murat Başoğlu'na Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yurt dışına çıkma yasağı konulmuştu. Artık Türkiye'de yaşamak istemediğini belirten sunucunun bu yasağı kaldırmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Murat Başoğlu, Yurt Dışı Yasağını Kaldırmak İçin Harekete Geçti!

NELER OLMUŞTU?

Murat Başoğlu 1.5 yıl önce Bodrum'daki bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz ilişki yaşarken görüntülenmişti. Hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla dava açılmıştı. Geçen martta beraat kararı çıktı. Hande Bermek her şeye rağmen Murat Başoğlu'nu affetti. Skandaldan sonra Hande Bermek Posta Gazetesi'ne verdiği röportajda şunları söylemişti: ''Olayı ilk öğrendiğimde 'sevgiyle kucaklıyorum' dedim. Herkes neden buna takıldı? Hayatta her şey bir deneyim. Herkes hata yapabilir. Murat'ı karakter, erkek, insan olarak seviyor, saygı duyuyorum. O beni değil, kendini aldattı. Yuvası yıkıldı işte. '' Murat Başoğlu 14 yıllık evliliğin ardından Eylül 2017'de boşandığı Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği, o sırada yanında bulunan arkadaşı Emre Sönmez'i darp ettiği iddiasıyla 3 gün önce sabah Bodrum-Gündoğan'da gözaltına alındı.Savcıya ifade verdikten sonra da 3 ay önleyici tedbir kararıyla serbest bırakıldı.

Murat Başoğlu, Yurt Dışı Yasağını Kaldırmak İçin Harekete Geçti!

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

30 Ekim Salı gece yarısı meydana gelen olay şöyle gelişti: Murat Başoğlu ile Hande Bermek, Bodrum'da birlikte oturdukları evlerinde ailevi bir mesele yüzünden tartışmaya başladı. Kavga bir anda büyüdü. Hande Bermek'in arkadaşı Emre Sönmez araya girdi. Yumruklar havada uçuştu. Çıkan kavgada Murat Başoğlu ile Emre Sönmez yaralandı. Hande Bermek hemen jandarmayı aradı.

Murat Başoğlu, Yurt Dışı Yasağını Kaldırmak İçin Harekete Geçti!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Başoğlu Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

ceto:

yanliz hatun LOKUUUM

3
6
yanıtYanıtla
M.Y:

Türkiye de yaşamak istemeyeni hemen göndermek lazım ama bir daha Türkiye ye dönüşü asla mümkün olmamalı . .

6
2
yanıtYanıtla
ercan:

seni seven tanıyan merak eden aman gitme diyen bir vatandaş çıkarmı

5
2
yanıtYanıtla
unique:

memlekette insan kalitesi düzeyi iyice bozuldu ekonomi ortada can güvenliği desen hak getire her arabada bezbol sopası (benziliklerde satılıyor) fırsatı olan yurt dışına kaçıyor istedikleri toplumu elde ettiler

6
0
yanıtYanıtla
insider:

Ergenlikten yeni çıktın galiba her zaman böyleydi bırak Türkiye''yi Almanya, Fransa ve ABD''de böyle her şey filmlerdeki gibi değil bir gün nasip olursa gidip kendin görürsün şimdi ne söylesem masal gelecek sana. . .

yanıt0
yanıt0
KAAN:

VALLA MURAT ABİ BENİMDE HELALİNDEN BİRAZ PARAM OLSUN BURALARDA DURMAM GİDERİM YURTDIŞINA İYİ İNSANLARDA VAR AMA SAHTEKAR DOLU BURALAR DÜZEN BOZULDU 10 YILDIR

4
2
yanıtYanıtla
osman:

aman gidersen gönül koyarız

2
2
yanıtYanıtla
mühendis:

türkiye bunun gibi pislikleri barındırmak için ölmüyor

2
2
yanıtYanıtla
YANLIZ BAKAN:

cehennemde yaşaman için yer ayrıldı.

1
3
yanıtYanıtla
musdi:

Bu ülkede yaşamak ismeyenler ancak vatan hainidir

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title