Haberler

Fatih Ürek'ten Sıla ve Ahmet Kural Yorumu: Ben de Şiddete Maruz Kaldım

Güncelleme:

Şarkıcı Fatih Ürek, Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla'ya destek vererek, "Sıla'yı gönülden destekliyorum. Şiddet gördüğünü bildiğim, ama çok susan gizleyen insanlar çok var. Sahnede bende şiddete uğradım." dedi.

Fatih Ürek'ten Sıla ve Ahmet Kural yorumu: Ben Şiddete Maruz Kaldım

"SUSAN GİZLEYEN ÇOK İNSAN VAR"

Fatih Ürek, Kıbrıs Elexus Hotel'de sahne aldı. Şıklığıyla göz kamaştıran sanatçı, sahne öncesi röportajda Sıla ve Ahmet Kural olayına değinen Ürek, "Çok üzüldüm. Sıla bizim kıymetlimiz. Ahmet de çok iyi bir oyuncu ama kadına şiddetini kesinlikle kınıyorum. Sanatçıların kadına şiddet olayında örnek olması lazımken bu olayı da şiddetle kınıyorum. Sıla'nın o kadar güzel yüreği var ki onunla cevap vereceğini düşünüyorum . Şikayetçi olmasını da takdir ile karşılıyorum. Sıla'yı gönülden destekliyorum. Şiddet gördüğünü bildiğim, ama çok susan gizleyen insanlar çok var." şeklinde konuştu.

Fatih Ürek'ten Sıla ve Ahmet Kural yorumu: Ben Şiddete Maruz Kaldım

"SAHNEDE BANA TOKAT ATTI"

Kendisinin de şiddete maruz kaldığı zaman olduğunu söyleyen Ürek şunları söyledi. "İlk sahne aldığım zamanlarımda bazı seyircilerde tutarsızlık vardı. Adamın biri beni bir gün çağırdı sahnede bana tokat attı çok eski zaman önce. Hiçbir şey yapamadım. İlk yıllarımdı ve unutamadım hiçbir zaman. Sonra yıllar içerisinde bana tokat atan o adam beni bulup benden özür diledi ama neye yarar. Benim ailemde annem de babamdan çok şiddete maruz kaldı. Biz çocukluğumuzda çok büyük travmalar yaşadık. Ondan dolayı da ben de Sıla'nın yerinde olsam bende şikayet ederdim." dedi.

Fatih Ürek'ten Sıla ve Ahmet Kural yorumu: Ben Şiddete Maruz Kaldım

"DEMET ÇOK MÜCADELE ETTİ"

Okan Kurt ve Demet Akalın'la ilgili önceki açıklamalarına şöyle bir açıklık getirdi " Demet gerçekten evliliğini kurtarmak için çok mücadele etti. Okan'ı da erkek kardeşim gibi görürüm. Sonra değişik bir açıklama yaptı beyefendi evlensin de yuva kursun diye. Ben çok yuva kurdum, çok nikah şahidi oldum. Benim sayemde evlenen de çok çift oldu. Dolayısıyla çok yuva kurmuş oldum. Ama önemli olan o yuvayı kurtarmak. Yuvayı yapılandırıp alt yapısını sağlamlaştırmak." dedi.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Firat:

Darp edilen ne demek? Hic bir yeri kirilmamis

1
3
yanıtYanıtla
ergün:

sana şimdi çok üzüldüm cigerim parçalandı. . sanat dolunayı. . :)

2
2
yanıtYanıtla
fadime:

sen neymişsin be Fatih :) ben de erkek arkadaşın tokat attı sandımdı. . neyse. . aaa bi baktım yuvayı yapan dişi kuş oldun derken nikah memuru çıkmışsın meğer . . meğer ne cevhermişsin haberimiz yok

3
0
yanıtYanıtla
HAYRÎYE TEYZE:

Ayol Fatihcim seni hangi erkek neden dövdüki. Ne işin var onların kucağında

3
0
yanıtYanıtla
izmitli:

fatıhe uzanan eller kırılsınnnn :))))))

3
0
yanıtYanıtla
Sivas:

Fino$ fatih reklamin iyisi kötüsü yok diyorsun yani anladim kadariyla

2
0
yanıtYanıtla
asas:

gündemde kalabilmek için değermi bu açılamaya

2
0
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Fatih Ürek Erzurum''da doğduğunda babası erkek doğdu diye 40 baş koyun kurban etmiş. Şimdi babası ne düşünüyordur acaba zavallı adam. .

2
0
yanıtYanıtla
PEMBE ERKEKLÎK YASAKLANSIN:

ERKEK SEVGÎLÎ EDÎNMESEYDÎN SENDE FATÎH. ERKEKLÎĞÎ REZÎL ETTÎNÎZ YUH SÎZE BE. BÎRDE UTANMADAN ŞÎDDET GÖRDÜM DÎYOR. SIZ BU YUMUŞAKLIK MODANIZLA BU TOPLUMA VE YENI NESÎLLERE YAPTIĞINIZ TAHRÎBATIN CEZASI 3 KEZ ÎDAMDIR.

2
0
yanıtYanıtla
7575:

Adama neredeyse sen niye aldın yattın diyecekler, Adam adam gibi olmalı. . burda da bir adamlık var. . . nedir bu kadar kıyametmi kopmuş ne olduuu ne . . . başka haber gündem kalmadı. . hak edene hakkı verilir. . bu arada maruz kaldım diyene bak buda cabasıı ne olacaktı şiirmi bekliyorsunuz. . .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title