Haberler

Eğlence Mekanı Savaş Alanına Döndü: 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Adana'da, bir eğlence mekanında haraç verme tartışmasıyla başlayan olayda silahlar kullanıldı. Olayda 3 kişi yaralanırken bir kişi de kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Adana'da haraç verme meselesi yüzünden barda çıkan silahlı kavgada 2 kişi tabanca ile 1 kişide darp edilerek yaralandı. Barda çıkan kavga sırasında bir müşteride kalp krizi geçirdi.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

İddiaya göre, Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi Galeria İş Merkezi'nde bulunan bir bardan haraç almak isteyen kişiler ve iş yeri sahibi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle bar adeta savaş alanına döndü. Karşılıklı silahların çekildiği kavgada, 2 kişi tabanca ile 1 kişi darp edilerek yaralandı. Vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Müşteri kalp krizi geçirdi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Adana Şehir Hastanesi, Seyhan Devlet Hastanesi, Çukurova Devlet Hastanesi ve Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kavga sırasında bar içerisinde bulunan bir kişi de silah seslerini duyunca fenalaştı. Sağlık ekipleri şahsın kalp krizi geçirdiğini tespit ederken hastaneye kaldırdı. Olay mahallinde çok sayıda boş kovan bulundu. Olayla alakalı 2 kişi gözaltına alındı. Öte yandan, silahla yaralanan şahıslardan birinin annesi olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

kavga 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (13)

uygar adam:

eglence mekanları pislik yuvası:(

16
2
yanıtYanıtla
M.Y:

Haraç almaya gelen orada infaz edilmeli başka hiç bir ceza bu işi çözmez.. Diğer taraftan gayri ahlaki işlerin doğasında bu olaylar gayet normal sayılır. .

5
0
yanıtYanıtla
....:

eğlence mekanindan çikan tiplere bak abi eğlence mekanina gitmek sizin neyinize eğlenmeyi ne bileceksiniz tiplere bak allahim çildiracağim nasil tiplersiniz

5
0
yanıtYanıtla
YÜREĞİRLİ MUSTAFA:

ALLAH DAHA BETER ETSİN İNŞAALLAH.. SADECE OLAN ANALARA BABALARA OLUYOR.

2
2
yanıtYanıtla
...:

Adana yorum yapmak boşuna

3
1
yanıtYanıtla
01 / TEXSAS:

kadın içki kumar silah bıçak satır küfür yumruk

2
1
yanıtYanıtla
cevooo:

rakı masasında geçirdiğiniz vakti cami de gecirseniz

1
2
yanıtYanıtla
Yazdum:

Arkadaşlar tine adana huhahahahahaha huuuhahahaha huhahaha... Adana yavvvv...

2
1
yanıtYanıtla
TESPIT:

bar kavgasinin ve bar pisliklerinin sonu

2
1
yanıtYanıtla
Recep:

haraç vermedinmi oyle

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title