Haberler

Gündem Özeti / 5 Kasım 2018

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılışına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılışına katılacak.

(İstanbul/11.00 )

2- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

(Ankara/10.00)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP PM Üyesi ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl'ün annesi Muteber Bingöl'ün Kocatepe Camisi'nde düzenlenecek cenaze törenine katılacak, partisinin genel merkezinde MYK toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/12.38/14.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hilton Garden Inn'de "Türkiye Mekansal Strateji Planı Farkındalık ve İstişare Toplantısı"na katılacak.

(Ankara/10.00)

2- AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri aday adaylığı sürecine ilişkin partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/10.30)

3- TBMM'den

Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bütçesi görüşülecek.

Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda, sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren kanun teklifi ele alınacak.

(TBMM/11.00/12.00)

EKONOMİ

1- TÜİK, ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono ile görüşecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Çavuşoğlu, Temsilciler Meclisi Başkanı Oshima Tadamori ile görüşecek ve "Türk Dış Politikası ve Ortadoğu'daki Güncel Gelişmeler" konulu seminer verecek.

(Tokyo)

2- ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Washington/Tahran)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ile bölgedeki durum izleniyor.

(Halep/İdlib)

GÜNCEL

1- Eski başbakanlardan Bülent Ecevit, vefatının 12'nci yılında Devlet Mezarlığı'ndaki kabri başında anılacak.

(Ankara/11.00)

2- Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda öldürülmesinin ardından gelişmeler ve olayın dünyadaki yansımaları takip ediliyor.

3- FETÖ davaları

Darbe girişimi sırasında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 52 sanığın yargılandığı davanın görülmesine, Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

(Ankara/09.30)

- 15 Temmuz darbe teşebbüsünde Jandarma Genel Komutanlığı Beştepe Karargahı'ndaki eylemlerle ilgili 243 kişinin yargılandığı dava, Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.

(Ankara/09.30)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Dünya Seyahat Fuarı'na katılacak.

(Londra)

SPOR

1- Ampute Milli Futbol Takımı, Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda finalde Angola ile karşı karşıya gelecek.

(San Juan de los Lagos/04.00)

2- Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta Göztepe-Çaykur Rizespor, Demir Grup Sivasspor-Atiker Konyaspor maçlarıyla sona erecek.

(İzmir/Sivas/20.00)

3- Spor Toto 1. Lig'de 11. haftanın son maçlarında İstanbulspor-Balıkesirspor Baltok ile Gençlerbirliği-Giresunspor karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/Ankara/19.00)

4- Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 5. haftanın son maçında Fenerbahçe, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Anadolu Efes'i ağırlayacak.

(İstanbul/20.00)

5- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Almanya temsilcisi Schalke 04 ile 6 Kasım Salı günü oynayacakları D Grubu 4. hafta maçı öncesi müsabakanın yapılacağı Veltins Arena'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Sarı-kırmızılı takım, maç öncesi son idmanını aynı statta yapacak.

(Gelsenkirchen/20.00/20.30)

6- TFF 2. Lig'de 11. haftanın son maçında Beyaz Grup'ta Hacettepe, Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u konuk edecek.

(Ankara/13.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title