Haberler

Çankaya: "Çukurova'yla Birlikte Büyükşehir'i de Kazanacağız"

CHP Çukurova Belediye Başkanı Aday Adayı Kadir Çankaya, adaylık açıklamasını miting havasında gerçekleştirdi.

CHP Çukurova Belediye Başkanı Aday Adayı Kadir Çankaya, adaylık açıklamasını miting havasında gerçekleştirdi. CHP Çukurova İlçe Sekreteri Asaf Yılmaz, "Adaylık açıklamasının böyle coşkulu geçmesi ve miting gibi olması partimizin için de çok sevindirici" dedi. Çankaya'nın adaylık açılmasına Gazeteci Uğur Dündar da, katılarak destek verdi.

CHP Çukurova İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa konuşan CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Çankaya, "Bugün burada yepyeni bir Cukurova'nın temellerini birlikte inşa etmek için toplandık. Çukurova, nasıl ki Adana'nın kalbi ise Türkiye'nin de gözbebeği olacak. Bunu, birlikte başaracağız. Gencinden yaşlısına, işçisinden köylüsüne, emeklisinden memuruna, öğrencisinden esnafına; yediden yetmişe her kesimden hemşehrilerimin burada olduğunu görmekten buyuk bir mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

"Ben bu toprakların çocuğuyum. İçinizden çıkmış bir kardeşinizim. Çukurova gibi, Adana'nın kalbi olan bir ilçeye belediye başkan aday adayı olmanın haklı gururunu ve heyecanı yasıyorum" diyen Kadir Çankaya, konuşmasına şöyle devam etti:

"Çünkü Çukurova demek; Yasar Kemal demek. Yılmaz Güney demek. Çukurova demek; emek demek, umut demek. Sairin de dediği gibi bir insan yaşadığı yere benzer; o yerin suyuna, o yerin toprağına benzer. Toprağında yoğrulduğum Çukurova'da, Ata'mızın partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nden sizlere hizmet edecek olmak, beni şimdiden heyecanlandırıyor. İste bu yiğitler meydanında el ele, omuz omuza, yürüyüşümüze Çukurova'dan başlayarak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni tüm yurtta iktidara taşıyacağız. Bu kente hizmet etmiş ve halen hizmet etmekte olan partili büyüklerimizden aldığımız bayrağı daha da yükseğe taşıyacağımızdan hiç kimsenin kuskusu olmasın."

"Destek ve güveninizi boşa çıkarmayacağım"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Adana Büyüksehir Belediyesinin anahtarını istiyorum" talimatı verdiğinin altını çizen Kadir Çankaya, "Söz veriyorum, bu meşaleyi sizlerle birlikte Cukurova'dan yakacağız. Bunun için, hedefimiz Cukurova. Hedefimiz büyükşehir. Hedefimiz Türkiye" dedi.

Uğur Dündar'a da teşekkürü borç bildiğini ifade ederek, konuşmasını sürdüren Başkan Adayı Çankaya, sözleri şöyle tamamladı:

"Yoğun programına rağmen, buraya kadar geldi. Kendisinin destek ve güvenini boşa çıkarmayacağıma tüm Cukurovalı hemşehrilerimin önünde söz veriyorum. Görevim nedeniyle, özellikle son 5 yıldır Türkiye'yi karış karış gezdim. Bütün belediyelerin tüm çalışmalarını yakından gözlemledim. Sosyal belediyeciliğin nasıl yapılacağını ve Çukurova'ya hangi projelerin hayat vereceğini çok iyi biliyorum. Gerçekleştireceğimiz projeler ile Türkiye'de ses getireceğiz. Başta Büyüksehir'i kazanarak, halkla bütünleşmiş, yepyeni bir belediyecilik anlayışını, Adana'ya getireceğiz. Belediyecilik sadece yol, kaldırım yapmak değildir. Farklılık yaratarak kentin kendi ruhunu ortaya çıkarmaktır. Yatırımımız her zaman insan odaklı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm aday adayı arkadaşlarıma gönülden başarılar diliyorum. Hep birlikte partimize yakışan bir olgunlukta, demokrasi şöleni içerisinde, CHP'nin iktidarını yerelden genele taşıyacağız. Biz hazırız, ekibimiz hazır. Çıktık açık alınla, projelerimizle geliyoruz. Biz Çukurovalıyız yaparız."

Kadir Çankaya'nın açıklamasına katılan binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla "Başkan Çankaya" sloganları attı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova Çankaya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title