Haberler

Geniş Haber) - Ahmet Kural İfade Verdi

ŞARKICI Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural, savcılığa ifade verdi. Kural açıklamasında, "Yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" dedi.

Oyuncu Ahmet Kural, avukatı Sibel Aydın ile birlikte bugün saat 14.00 sıralarında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Ahmet Kural, avukatıyla birlikte soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu savcısının odasına alındı. Kural, yaklaşık 1 saat 20 dakika savcıya ifade verdi. Kural ifadesinin tamamlanmasının ardından avukatıyla birlikte adliyenin meydanına çıkarak bekleyen onlarca basın mensubuna açıklama yaptı.

AVUKAT AYDIN: "TOPLUM TEK TARAFLI BİLGİLENDİRİLDİ"

Kural'ın avukatı Sibel Aydın, şunları söyledi:

"Günlerdir yaratılan manipülasyon sürecinde ben ısrarla müvekkilimin henüz ifade vermediğini, tek bir tarafın ifade verdiğini ısrarla belirtmiştim. Müvekkilimin talebiyle biz yaşanılan bu olayı hiçbir şekilde kamuoyuyla paylaşmama kararı aldık. Sadece yargı mercilerine ifade vereceğimizi söyledik. Biz şu anda sayın savcıya ifademizi verdik. Müvekkilim ifadesinde olayın bütün ayrıntılarını anlatmıştır. Toplum tek taraflı bilgilendirilmiş ve farklı bir algı yaratılmıştır. Bu ifadesinden de açık bir şekilde anlatılacaktır. Şunu özellikle söylemek istiyorum herkese adil yargılanma hakkı ve savunma hakkını herkesin farkında olması gerekiyor. Bunun aksini davranan insanlarla ilgili, şahıslarla ilgili suç duyurusunda bulunacağım. Özellikle Sıla hanımın avukatıyla ilgili meslektaşımı İstanbul Barosu'na şikayette bulunacağız. Bunun dışında müvekkilimin bu süreçte ve ilerleyecek süreçte kişilik haklarına zarar verecek olan herhangi bir asılsız iddia, itham, iftira ve hakaret nedeniyle uğrayacağı her türlü konu konuda, her türlü kişi hakkında yarından itibaren yasal sürece başlayacağız."

AHMET KURAL: "HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Daha sonra konuşan Kural ise "Konuyla ilgili açıklamalarımı resmi makamlara yapacağımı belirttim, bu doğrultuda da içeride ifademi verdim. Türk adaletine güveniyorum, yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Böyle bir konunun içinde adımın anılması hiç istediğim bir konu. Anıldığı için herkesten çok özür diliyorum tekrar. Yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" diye konuştu.

Ahmet Kural ve avukatı Sibel Aydın açıklamaların ardından araçlarına binerek adliyeden ayrıldı.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kural Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title