Haberler

    Fenerbahçe, Ersun Yanal ile Anlaşıldığı Haberlerini Yalanladı

    Güncelleme:

    Bazı yayın organlarında Fenerbahçe'nin, sarı-lacivertli taraftarların da çok istediği Ersun Yanal ile anlaştığı iddia edilmişti. Sarı-lacivertli kulüp bu haberler üzerine, resmi internet sitesinden Ersun Yanal hakkında açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada haberlerin gerçeği yansıtmadığı duyuruldu.

    İşte o açıklama:

    "Bazı yayın organlarında çıkan kulübümüzün Futbol A Takımı Teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile görüşmeye başladığı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

    ERSUN YANAL'DAN DA YALANLAMA

    TRT Spor'a da konuyla ilgili konuşan Ersun Yanal'ın, "Hiçbir şekilde Fenerbahçe'den bana teklif gelmedi. Herhangi bir yöneticiyle de görüşmem olmadı. Haberler asılsızdır." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (27)

    zühtü:

    değil ersun yanal, feriştahı gelse kurtaramaz artık kumpasçıları. fenev kümeye. . .

    6
    9
    yanıtYanıtla
    deryam366:

    yaranız var değil mi her sene acıta acıta koyduğumuz için canınız yanıyor en güçsüz dönemimizde bile bize diş geçiremediğiniz için kapanmayan yaralarınız var ts nin 95 ve 2010 gs nin 23 yıllık yaraları var devamlı koyduk volkan demirelin bile yaptığı bir hareket zorunuza gidecek kadar acizsiniz biz türkiyenin en büyüğüyüz biz bir FENERBAHÇE CUMHURİYETİYİZ

    yanıt5
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    HADİ EVSUN FENEVİ AL GÖTÜV KÜMEYE. . .

    4
    7
    yanıtYanıtla
    detan:

    hadi ersun fenevi küme düşür ersunum hadi tosunum :))

    5
    6
    yanıtYanıtla
    fenerlihalit:

    nesini gördünüz ersun yanalin ? nisanda sampiyon yaptigi icinmi kötü oldu simdik ? özel hayatindan bizene . . . bizi fenerbahceyi nasil calisidiriyor o ilgilendirir. . . . ama ali koc olmaz dedi zaten. . . . . illede yabanci olacak türk teknik direktör istemiyor para bir türke gitmesin diye mi yoksa ???

    5
    4
    yanıtYanıtla
    FENERLİ KEMAL:

    peki Aykut KOCAMAN neden karşı geliyorsun bide bunu yaz

    yanıt1
    yanıt0
    Sokataki FB li:

    Aklın yolu bir, başarısı kanıtlanmış ve üstelikte FB nin kendi çocuğu olan KOCAMAN her zor dönemi başarıyla atlatan tek hocadır, kriz yönetimini çok iyi aşmış bir hoca bu krizdende çıkacaktır. Sayın KOÇ kendiside bilmektedirki yanlış en başından yapmıştır, hala birşey btmiş değil ancak bu takımın başında bu takımı iyi dizecek disiplinli, hakedene forma veren başarısı belli KOCAMAN OLURSA DÜZLÜĞE ÇIKAR

    7
    2
    yanıtYanıtla
    yavv:

    ersunyanalmidir yalakmudur hadeyin ordan bu adamdan birsey olmaaaaa zzzzzz

    2
    6
    yanıtYanıtla
    A:

    Şimdi yalanladılar haberi kaldırın

    6
    2
    yanıtYanıtla
    OBJEKTİF:

    inş cocu yu aramayızzz. . ! aziz i aradığımız gibi. . . ??????

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title