Haberler

    Fenerbahçe'de Ersun Yanal Sesleri! Ön Görüşme...

    SENAD OK - SKORER ÖZEL

    Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından Ersun Yanal ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Tecrübeli teknik adam İstanbul'a gelirken, kendisiyle aracılar vasıtasıyla bir ön görüşme yapıldı.

    Ersun Yanal, İstanbul'a geldi

    Son dakika gelişmesine göre, sarı-lacivertli kulüp, taraftarların da çok istediği tecrübeli teknik adam Ersun Yanal ile bir ön görüşme gerçekleştirdi. Ersun Yanal'ın İstanbul'a geldiği ve görüşmenin aracılar vasıtasıyla gerçekleştiği öğrenildi.

    Sarı-lacivertli yönetim, Galatasaray derbisine Hollandalı teknik adam Erwin Koeman ile çıkmıştı. Yeni sezon planlamasını şimdiden yapan Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Ersun Yanal oldu.

    Fenerbahçeli taraftarların da takımın başında görmeyi çok istediği deneyimli teknik adam için ilk hamle böylece gerçekleşti.

    Fenerbahçe'den açıklama

    Öte yandan sarı-lacivertli kulüpten Ersun Yanal ile ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada şöyle denildi:

    "Bazı yayın organlarında çıkan kulübümüzün Futbol A Takımı Teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile görüşmeye başladığı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

    Ersun Yanal ile ilgili son durum.

    Hoca ile görüşmeler başladı. Kendisi İstanbul'a geldi bunun için. Prensipte sorun yok. Bu net bilgi. Haber paylaşıldığı sırada bir toplantıdaydım "Yanal Fenerbahçe'de" ifadesi paylaşılırken maalesef yanlışlık yapılmış. Bunun için kusura bakmayın.

    — senad ok (@senadok) 5 Kasım 2018

    Kulübün de açıklaması geldi az önce.. Saygı ile karşılaşıyorum. Ancak benim aldığım net bilgiler Yanal ile temasın ve görüşmelerin olduğu. Benzer birçok haberde olduğu gibi süreç gelişmeleri gösterecek...

    — senad ok (@senadok) 5 Kasım 2018

    Kendi aramızdaki iletişim problemi sebebiyle aldığım doğru bilgide, yanlış anlaşılma yaşandığı için kusura bakmayın. Sonuç: Ersun Yanal'ın Fenerbahçe ile net şekilde görüştüğünü biliyorum... Saygılar..

    — senad ok (@senadok) 5 Kasım 2018

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title