Haberler

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu'ndan Sonra Bu Kez de Avukatları Mahkemelik Oluyor

Güncelleme:

Sıla Gençoğlu'nun sevgilisi Ahmet Kural'dan dayak yediğini öne sürerek başlattığı soruşturmada iki ünlü ismin avukatları da birbirine girdi. İki avukat birbirlerine dava açmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'nun şikayeti üzerine dün avukatı Sibel Aydın'la Çağlayan Adliyesi'ne geldi. İfade verdikten sonra adliye çıkışı açıklama yapan Sibel Aydın, "Sıla hanımın avukatıyla ilgili meslektaşımı İstanbul Barosu'na şikayet edeceğim." dedi. Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir ise yaptığı açıklamada karşı dava açacağını söyledi.

"AVUKATLIK GÖREVİMİ ÖZENLE İFA ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir, bugün yazılı bir açıklama yaparak suçlamalara cevap verdi: Ahmet Kural vekili meslektaşımızın bugün adliye çıkışında yapmış olduğu açıklamaya cevap verme zarureti hasıl olmuştur. Öncelikle müvekkil Sıla Gençoğlu'nun kendisinin ve ailesinin yaklaşık 6 yılı aşkın süredir vekilliğini yapmaktayız. Kendisinin taraf olduğu önceki hukuki süreçlerde olduğu gibi maruz kaldığı şiddete ilişkin derdest olan soruşturma dosyasında da tam ve gereği gibi kanundan kaynaklı avukatlık görevimizi özenle ifa etmeye çalışıyoruz.

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu'ndan Sonra Bu Kez de Avukatları Mahkemelik OluyorSıla Gençoğlu ve avukatı Rezan Epözdemir,

"GEREKLİ HUKUKİ BAŞVURULARI YAPACAĞIZ"

Ahmet Kural vekilinin şahsıma karşı baro nezdinde şikayet hakkını kullanacağına ilişkin ifadesi başta basın mensupları olmak üzere kadına karşı şiddete toplumsal duyarlılık gösteren bütün kesimlere verilmek istenen bir mesajdır. Şüphesiz ki şikayet hakkı Anayasa ile güvence altına alınmış bir haktır. Ahmet Kural vekili hak arama özgürlüğü kapsamında her türlü hukuki başvuruda bulunabilir. Bu kapsamda Ahmet Kural vekilinin adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs, soruşturmanın gizliliğini ihlal ile iftira mahiyetindeki davranış ve söylemleriyle ilgili biz de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baro nezdinde gerekli hukuki başvuruları yapacağız.

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu'ndan Sonra Bu Kez de Avukatları Mahkemelik OluyorAhmet Kural ve avukatı Sibel Aydın

"MESELEYİ KİŞİSELLEŞTİRMEK YERİNE ADALETİN TECELLİ EDECEĞİNE İNANCIMIZ TAM"

Son tahlilde şiddeti meşrulaştırmak ve meseleyi özünden ayırmak suretiyle kişiselleştirmek yerine, hukuki sürecinin bir an önce tamamlanarak, adaletin tecelli edeceğine ve maddi gerçeğin ortaya çıkacağına olan inancımız tamdır. Yargılama makamlarının vereceği her türlü karar tarafımızca saygıyla karşılanacaktır. Gereği kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunulur.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Kural Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (32)

İSİM:

avukatlık çok boş beleş bir meslektir. mesleği lafın gelişi yazdım. hukuk kitabı orada aç oku. ben avukat olmadan kaç dava kazandım. paramda cebime kaldı ha birde din adamları kuran orada aç oku

4
5
yanıtYanıtla
Yorum:

Biktik artik bizim kulturumuze ters tiplerin yasadiklari ahlak disi olaylarin surekli canli tutulmasindan. Ve bunun en buyuk sorumlusu da medyadir.

5
3
yanıtYanıtla
Hasan:

Bu bir aydır bu habeden başka haber yokmu. Sanki kıyamet kopmuş. Bu millet artık enayi değil.

7
0
yanıtYanıtla
Vanlı:

Ne bu haber gunlerfir gundemde.Başka haber bulamiyomusunuz yok sila yok ahmetmiş bize ne bu kadar sorun veken bu tur haber neyin nesi.

7
0
yanıtYanıtla
Adil:

Ne buya her gün tepişen hıyarların haberinimi dinlicez

6
0
yanıtYanıtla
konyalı:

başka gündem yok sanki. . . defolun gidin yapmayın şunların haberini artık

6
0
yanıtYanıtla
RACO:

don lastiği gibi uzattınız ha iki tokat yedi diye ortalığı kasıp kavuruyorsunuz hergün öldürülen bıçaklanan doğranan kadınlara bu kadar tepki verilmiyo bunun özelliği neki prtalığı ayağa kaldırdınız gerçek olup olmadığı bile belli değil ortak bi oyun bile oynuyo olabilirler sahtekar bunlar malum gündeme gelmek için yapamayacakları şey yok inandırıcı değil

6
0
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

Sıla''nın avukatı tribünlere oynadı, meyvesini alıyor böylece!!!

4
2
yanıtYanıtla
Kenan:

Tek derdimiz sizdiniz bıktım artık heryerde bunlar sadece gündem reklam beter olun reziller

5
0
yanıtYanıtla
sılasavar:

ya ana hbaer bültenlerinde 5 er dakika haberleri oluyor nedir bu ya bize ne sıladan Allah Allah biz gidin lütfen

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title