Haberler

Game of Thrones'un Oyuncusu Sibel Kekilli: Türk Takipçilerimden Ölüm Tehdidi Alıyorum

Güncelleme:

Game Of Thrones'ta "Shae" karakterini canlandıran Sibel Kekilli, bazı Türk takipçileri tarafından maruz bırakıldığı cinsel taciz ve karalama kampanyasıyla ilgili olarak Variety'den Nick Vivarelli'ye bir röportaj verdi. Başarılı oyuncu "Ölüm tehditleri bile aldım" dedi.

HAKARETLERDEN RAHATSIZ

Dünyanın en iyi yapımlarında yerini alan oyuncu Sibel Kekilli, bu yıl yayınlanacak olan "Bullets" dizisiyle ekranlarda yer alacak. Aynı zamanda şu sıralar post-prodüksiyon aşamasında olan Alman yapımı "Berlin, I Love You" filminde oynayan Sibel Kekilli, sosyal medya üzerinden kendisine yapılan hakaretlerden duyduğu rahatsızlığı da dile getirdi.

"ÖLÜM TEHDİTLERİ BİLE ALDIM"

"İnsanlar beni tehdit ediyor, bana hakaret ediyor" diyen Sibel Kekili, "Ölüm tehditleri bile aldım. Ama kadın hakları için savaşmak benim görevim. Çünkü bu kültürü biliyorum. Bir kadın olarak bu kültürü tanıyorum; çok acı çektim ve konuşmalıyım. Susmamalıyım! Ve eğer sadece birinin hayatını değiştirebilirsek bile buna değer" dedi.

Game of Thrones'un Oyuncusu Sibel Kekilli : Türk Takipçilerimden Ölüm Tehdidi Alıyorum

BAZI TÜRK TAKİPÇİLERİNİ ENGELLEDİ

Geçen yıl Instagram profilini Türkiye'deki bazı takipçilerine kapatan Sibel Kekilli, kendisini bir kadın olarak, bir insan olarak koruması gerektiğini ifade etti.

Game of Thrones'un Oyuncusu Sibel Kekilli : Türk Takipçilerimden Ölüm Tehdidi Alıyorum

"DOĞRU SENARYO VARSA ORADA DA ÇALIŞMAK İSTERİM"

Halen Türkiye'den kendisine senaryolar gönderildiğini de söyleyen oyuncu, "Gerçekten harika Türk yönetmenler var. Doğru senaryo varsa, orada da çalışmak isterim" diye ekledi.

Game of Thrones'un Oyuncusu Sibel Kekilli : Türk Takipçilerimden Ölüm Tehdidi Alıyorum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Game of Thrones Sibel Kekilli Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (42)

bzztt:

ölde kurtulalım senden rezil

9
11
yanıtYanıtla
İSİM:

hani Türk ün en büyük dostu Türk tü . buda Orhan pamuk gibi ülkeye laf atarak nobel ödülü falan mı alacak

13
5
yanıtYanıtla
Tokat:

Bu kadar sığ ve salaksınız

yanıt1
yanıt0
deli..dolu:

Sibel ablayı sosyal alemde ülkemiz, den sadece üç (3) kişi takip ediyor onlarda 1. Nuri Alço (GAZOZCU). , 2. T. ÇOŞKUN 3. Aydemir Akbaş amcalar

11
5
yanıtYanıtla
CONI:

sen bizim nankor millete bakma onlar acip film seyretmeyi bilir ama kufretmektende geri kalmaz, emin ol sibel anadoluda donen dolaplar, almanyada amerikada bile yoktur,

12
4
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

İstanbul İSKİ Sibel Kekili''ye prim vermesi gerekir. İnsanlar çok duş alıp fatura yükselttiler.

9
7
yanıtYanıtla
deli..dolu:

Sibel teyze Türkler tehdit etmez gereğini yapar aklını topla tekrar gündeme gelmek film ve dizilerde oynamak için hansların gözüne girmek için bırak bu yeni UCUZ senaryo tehdit ayaklarını. ,

5
9
yanıtYanıtla
deli..dolu:

hoşt lan sensin yorum yazına dikkat et ilk önce benim yorum yazımı iyi oku ondan sonra yaz FOSİL git lan işine mezarın üstü, de Ahmaklarla dolu adam gibi yorum yaz gidere gider Atara atar ANLADIN MI. . ? kendi reklamı için Türkiyemizi ve Milletimizi karalayacak eee bende sessiz kalacağım öyle mi BAASS GİİTT İŞİNE

yanıt0
yanıt1
kel iş başında:

Sibeeeeelllll senin yüzünden ellerimiz nasır tuttu düzelmiyoooorrrrrrrrrrrr :(

10
4
yanıtYanıtla
ADANALI:

ULAN SIBEL KEKİLİ KİM YA KENDINI NIMETTEN SAYIYOR

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title