Haberler

TFF'den Tarihi Sevk! Fırat Aydınus'tan Ek Rapor Alındı

Güncelleme:

Türk futbolunun gündemine oturan olaylı Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde yaşanan çirkinliklere PFDK adeta el koydu.

Karşılaşmanın temsilci ve hakem raporlarını alan, ardından müsabakanın görüntülerini inceleyen TFF Hukuk Müşavirliği, raporlarda eksik gördüğü ve soru işareti olan olaylarla ilgili başta hakem Fırat Aydınus ve diğer isimlerden ek rapor isteyerek bazı soruları cevaplamasını talep etti.

5 FUTBOLCU 1 ANTRENÖR SALDIRI FİİLİNDEN YARGILANACAK

Ek rapoarları Aydınus'tan ve diğerlerinden ek raporları alan TFF Hukuk Müşavirliği, müsabakada kırmızı kart gören ve PFDK'ya sevk edilecek olan Jailson, Roberto Soldado ve Badou Ndiaye isimleri ile birlikte, olaylara karışan ve suçlu olduğu saptanan Galatasaraylı Donk ve Rodrigues'in de disiplin kuruluna sevk edilmesine karar verdi.

TFF'den Tarihi Sevk! Fırat Aydınus'tan Ek Rapor Alındı

TFF Hukuk Müşavirliği, talimatlar gereği futbolcuların karıştığı bu eylemlerin müsabaka dışı olmasından dolayı disiplin talimatının ilgili saldırı maddesinden sevkine karar verirken, Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş da, aynı kapsamda disiplin kuruluna gönderildi.

Talimatta karşılığı 5 ile 10 maç men olan saldırı fiilinden yargılanacak olan 5 futbolcu ve 1 antrenör eylemlerin ağırlığına göre men cezasına çarptırılacak.

EN AĞIR FATURA ŞAŞ'A

Hem hakem, hem de temsilci raporlarında yer alan Hasan Şaş'ın sevk dosyası en kabarık isim olması Galatasaray antrenörünü ağır bir ceza tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı.

TFF'den Tarihi Sevk! Fırat Aydınus'tan Ek Rapor Alındı

FATİH TERİM'E ÜÇLÜ SEVK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de, hakem Fırat Aydınus'un raporu doğrultusunda, ifadelerinin hem hakaret, hem de tehdit içermesinden dolayı PFDK'ya sevkine karar verilirken, müsabaka sonrasında yapmış olduğu sportmenliğe aykırı açıklamalar tecrübeli teknik adamı 3-5 maç gibi ağır bir ceza tehlikesiyle karşı karşıya bırakmış oldu.

MUSTAFA CENGİZ VE ALBAYRAK DA PFDK'DA

Karşılaşma sonrası kulüp resmi sitesinden yapılan müsabakaya yönelik yapılan açıklamaların sportmenliğe aykırı bulunmasından dolayı talimatlar gereği kulüp başkanı Mustafa Cengiz de PFDK'ya sevk edilen bir diğer Galatasaraylı isim oldu. Keza aynı şekilde, Galatasaray Başkanvekili Abdurrahim Albayrak da, sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı, disiplin kuruluna gönderildi.

TFF'den Tarihi Sevk! Fırat Aydınus'tan Ek Rapor Alındı

GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ

Kamuoyunda büyük infial oluşturan derbi ile ilgili raporları yetersiz bulan TFF, bu konuda resmi yayıncı kuruluş beIN Sports'tan görüntüleri isteyerek, hassas bir çalışma yürüttü. 7 hukukçudan oluşan TFF Hukuk Müşavirliği, çalışmalarını bugün akşam saatlerinde tamamladı. Yayıncı kuruluş görüntülerinin delil olduğu bu sevk konusunda, Fırat Aydınus'un ek raporunda Donk ve Rodrigues ile ilgili "görmedim" ifadesini kullandığı, federasyonun da bu iki oyuncuyu görüntüden sevk ettiği ortaya çıktı.

KARAR PERŞEMBE GÜNÜ

Sevk raporlarını hazırlayan TFF Hukuk Müşavirliği, sabah saatlerinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na tebliği edecek. 8 Kasım Perşembe günü toplanacak olan kurul, kararını da aynı gün içinde verecek. (Sporx)

TFF'den Tarihi Sevk! Fırat Aydınus'tan Ek Rapor Alındı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fırat Aydınus Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (64)

ultras:

rüzgar kayadan sadece toz alır. istediğiniz kumpası kurun, şikeyi yapın. siz de çok iyi biliyorsunuz ki, asla bir GALATASARAY olamayacaksınız. sizi çıldırtan da bu. KUDURUN. . .

21
13
yanıtYanıtla
Eşkıya takımı:

Bu konuda haklısın kimse sizin kadar eşkiya olamaz. Maçın sonunda en sakin yöneticiniz olarak bilinen abdurrahim albayrak bile kudurmuştu ne kadar komik duruma düşmüştü. Küme düşme potasındaki feneri bile kendi evinizde yenemeyecek kadar acizsiniz. sonradan millete saldırıyorsunuz.

yanıt5
yanıt19
FENERLİ...:

Ultraprima kendini kandırma şuan sizden başka kimsenin kudurduğu falan yok. . . Sen FENERBAHÇEYİ o durumda bile yenememişsin senin asıl sen KUDURRRRRR. . . . . .

yanıt4
yanıt12
uk (ultra kedi):

galatasaraylı futbolcuların psikolojisi bozuk. çünkü t. direktörleri egolu paragöz parator, yardımcısıda dayakçı hasan. olayları başlatan salatasaraylı futbolcular. salatasaraya PFDK tuz bizber koyacak bu sefer ali dürüst abileride kurtaramayacak

14
16
yanıtYanıtla
.l:

Git maydanozsporu izle boş konuşma

yanıt0
yanıt0
realist:

palabıyık aydunuz veeee barış şimşek varyaaaa işte bu üçlü gizli gs düşmanları bunlarıda al aşağı edecek aslan parcaları cıkacaktır aslanlar yurdundan elbetttttttttttttt

15
11
yanıtYanıtla
GS Lİ:

OLAYI BU HALE GETİREN TOKAT ATAN FUTBOLCUDUR. EN YÜKSEK CEZA ONUN HAKKIDIR.

13
10
yanıtYanıtla
Hadi Bakalım Seyredin Şimdi:

Demek ki neymiş maçtan sonra rakipten gözüne kestirdiğine tokadı yapıştırıp içeriye tazı gibi kaçacakmışsın. Sonrası kolay başkanı teknik direktörü hepsine ceza yağar yanarsa yansın hatta belki taraftarda iner sahaya sonrasını seyret sezonu kapattırdın adamlara. Bu taktik tutar haa artık mübahtır. Şu durumda Jailsonu Gasan Şaştan suçlu gören federasyondan spor yazarlarına kadar herkes bunu meşru hale getirmiştir.

12
10
yanıtYanıtla
YASİN:

cin conlar fb liler olarak sizin cemaziyel evvelinizi biliyoruz. feneri hazmedemiyorsunuz, yiyemiyorsanız yan gelin sıkıntı kalmaz özellikle fatih ve h. şaş.

4
18
yanıtYanıtla
creve:

hazmedememek için f5 in daha başarılı bir geççmişi ve bugünü olmlaı süper zeka!lı kardeş

yanıt10
yanıt1
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title