Haberler

Dha Yurt Bülteni - 20

Park halindeki otomobile, hafif ticari araç çarptı: 3 yaralı BURSA'nın İnegöl ilçesinde, park halindeki otomobilin içerisinde amatör takımın antrenmanını izleyen karı-kocanın bulunduğu otomobile, başka hafif ticari araç çarptı.

Park halindeki otomobile, hafif ticari araç çarptı: 3 yaralı

BURSA'nın İnegöl ilçesinde, park halindeki otomobilin içerisinde amatör takımın antrenmanını izleyen karı-kocanın bulunduğu otomobile, başka hafif ticari araç çarptı. Kazada yaralanan karı-koca ve diğer aracın sürücüsünün yardımına futbolcular koştu.

Ahmet Türkel Caddesi üzerinde seyir halinde olan Şaban Kurt (40) yönetimindeki 16 SK 110 plakalı otomobil, Karadeniz Güvenspor tesisleri yanında durdu. Şaban Kurt, yanında bulunan eşi Elife Kurt (37) ile birlikte yolun kenarına park ettikleri otomobillerinin camından, tesislerde antrenman yapan futbolcuları izlemeye başladı. Bir süre sonra aynı istikamette seyir halinde olan Sinan Coşartekin (22) yönetimindeki 16 J 7545 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu park halindeki otomobile arkadan çarptı.

Kazada park halindeki otomobilin sürücüsü Şaban Kurt ve eşi Elife Kurt ile hafif ticari aracın sürücüsü Sinan Coşartekin yaralandı. Kazayı gören futbolcular, yaralıların yardımına koşarak durumu 112 Acil Sağlık Ekipleri'ne haber verdi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Genel görüntü

-Kaza yerinden yaralıların görüntüsü

-Futbolcuların antremanı

-Detaylar

Haber-Kamera: Yavuz YIMAZ / İNEGÖL(Bursa),

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

=========================================

Edremit'te polisten kaçan sürücü ortalığı birbirine kattı

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde, polisin 'dur' ihtarına uymayarak otomobille kaçan sürücü Gökhan Ö. (39) ve yanında bulunan Z.D. (31) adlı kadın, ortalığı birbirine kattı.

Edremit'te, akşam saatlerinde 10 AAE 678 plakalı şüpheli otomobili takibe alan polis, aracı durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına rağmen kaçmaya devam eden Gökhan Ö. adlı sürücü, otomobille önce bir yunus ekibinin motosikletine çarptı, ardından yola hızla devam etti. Edremit sokaklarında Yunus ekipleriyle kovalamacaya devam eden sürücü Gökhan Ö., otomobille adeta girdiği her sokak ve caddede terör estirdi. Önüne ne çıkarsa çarparak kaçan Gökhan Ö., Cumhuriyet Mahallesi Jeotermal hizmet binası önünde otomobili terk ederek yaya olarak kaçmaya başladı. Polisin havaya ateş açması sonucu, yakalanacağını anlayan Gökhan Ö., binanın bahçesinde saklandı. Burada polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalanan sürücü sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Nefes kesen kovalamacada korku yaşayan çevredekiler ise polisin şüpheli sürücüyü yakalaması sonucu rahat nefes aldı. Sürücünün otomobili ise aldığı darbe sonucu yanmaya başladı. Otomobil, olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla otoparka çekilirken, Gökhan Ö. ve otomobilde bulunan Z.D. adlı kadın gözaltına alındı.

Z.D. karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, Gökhan Ö.'nün ise sorgusunun ardından 'görevini yapan memura direnme, mala zarar verme, kasten yaralama ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma' suçlarından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

2 parça görüntü var. 1'i güvenlik kamerası, diğerleri cep telefonu.

Güvenlik kamerası görüntüleri sürücünün aracıyla kaçışı ve Yunus ekiplerine çarpma anı.

Haber-Kamera: Kadir AYDINIŞIK /EDREMİT(Balıkesir),

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===============================================

Çorum Şeker Fabrikası'nda borçlar ödenecek pancar alımı başlayacak (EK)

SAFİ HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA

Çorum'da özelleştirilen şeker fabrikasından alacakları olduğunu iddia eden nakliyeci ve çiftçilerin eylemi ile ilgili Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Safi şöyle konuştu:

"Elbette hoş olmayan işler oldu. Fabrikamızdan alacaklarını olduğunu iddia edenler greve gitmeye başladılar. Bunda Çorum halkının, nakliyecisinin suçu yok. Diğer illerden gelen örgütlü kişilerin burayı örgütlemeleriyle farklı sıkıntılar oldu. Günü gelmeyen nakliye faturalarının da hesap ödemelerini 5 Kasım Pazartesi günü itibariyle hesaplara geçmiş bulunuyoruz. Bunlarla ilgili yasal süreç başlatıldı. Yapılan olaylar doğru değil. Çorum'a mal edemeyiz. Biz Çorumlu pancar çiftçisiyle, nakliyecisiyle, kooperatifiyle çok güzel işler yapacağız. Çorum Şekere, şirkete zarar veren, camını, çerçevesini kıran personele sıkıntı yaratan kim varsa hukuk nezdinde davacıyız. Bizim adımıza da karalama yapan kimler varsa da tespitleri yapıldı. Herkesten bu işi yapan kim varsa hukuk içinde davacıyız. Davamızdan vazgeçmemiz de mümkün değil."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi açıklama

Çıkan olaylardan arşiv görüntü

-Detaylar

(SÜRE: 4 DK) - (BOYUT: 29.9 MB)

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR / ÇORUM,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edremit İnegöl Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title