Haberler

Çgd Bursa Şubesi'nden Dha Muhabirine Ödül

ÇAĞDAŞ Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi'nin 2018 ödülleri açıklandı.

ÇAĞDAŞ Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi'nin 2018 ödülleri açıklandı. DHA Muhabiri Gürkan Dural, 'Genç Kalemler Ödülü'ne laik görüldü.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi'nin 29'uncu kuruluş yıl dönümü etkinliği ve 2018 Yılı Ödül Töreni'nde gazetecilik mesleğine katkı sağlayan kişi ve kurumlara verilecek ödüller açıklandı. Demirören Haber Ajansı muhabiri Gürkan Dural, 'Genç Kalemler Ödülü'nü almaya hak kazandı. ÇGD'nin kurucu kadrosunda yer alan gazeteciler, geçmiş dönem başkanları ve mevcut yönetimin yer aldığı jüri tarafından 11 kategoride belirlenen 14 ödül, 2 Aralık Pazar günü gerçekleştirecek etkinlikte sahiplerine sunulacak.

ÇGD Bursa Şube Başkanı Aykut Güngör, medyanın özgürlük alanının her geçen gün kısıtlandığı, işten çıkarmaların yaşandığı günümüzde, fikir özgürlüğüne, hukuka, barışa, emeğe ve gerçek demokrasiye bir kez daha dikkati çekmek amacıyla farklı dallarda ödüllerin belirlendiğini söyledi. Meslekte Onur Ödülü'ne Erol Nural, Genç Kalemler Ödülü Gürkan Dural ile birlikte Olay Gazetesi'nden Derya Demir, Meslekte Dayanışma Ödülü'ne Çiğdem Toker, Kamu Vicdanı Ödülü'ne Emine Ocak ve Hayri Tunç, Kent Savunması Ödülü'ne Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Kent Kültürüne Katkı Ödülü'ne Prof. Dr. Mustafa Şahin, Eğitim Ödülü'ne 'Proje Çekmece', Sosyal Sorumluluk Ödülü'ne Mor Kanatlar Projesi ile Sedanur Kavaklı, Hukuk Ödülü'ne Bursa Barosu, Çevre Ödülü'ne Karaağız Köylüleri, Emek ve Dayanışma Ödülü'ne ise İstanbul Havaalanı İşçileri layık görüldü.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title