Haberler

    Özden Töraydın: "Milli Takım Arasına Moralli Girmek İstiyoruz"

    Altay Teknik direktörü Özden Töraydın, Adanaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılıp, milli maçlar nedeniyle verilecek araya moralli girmek istediklerini söyledi.

    Töraydın, yaptığı açıklamada, son oynadıkları Gazişehir Gaziantep  maçından sonra kafileyle Gaziantep'te yemek yediklerini, bundan sonra bazı  futbolcularda ve teknik ekipte gıda zehirlenmesi yaşandığını aktardı.
    Kayseri'den bir basketbol takımının da aynı yerde yemek yediğini ve  benzer sorunları yaşadığını aktaran Töraydın, "İzinli olduğumuz pazar günü bazı  oyunculara serum tedavisi uygulandı. Bazı oyuncuların tedavileri sürüyor." dedi.
    Töraydın, Gazişehir Gaziantep maçında yedikleri ilk gole kadar  futbolcuların istediklerini sahaya yansıttığını ancak bireysel hatadan  kalelerinde gol gördüklerini belirterek, şöyle konuştu:
    "Bir kırılganlığımız var. Kardemir Karabükspor'u yenebildiğimiz 7  hafta içinde kötü oyuna bağlı şanssız mağlubiyetler aldık. Bu kırılganlığı galip  gelerek aşabiliriz. Biraz daha üretken olmamız lazım. Adana Demirspor maçından  galibiyetle ayrılıp, milli takım arasına moralli girmek istiyoruz. Bu müsabakada  istediklerimizi alabilirsek, milli ara bize iyi gelecek ve daha sonra Hatayspor  maçıyla da çıkış yakalayabileceğimize inanıyorum. Eksiklerimiz var.  Bu lig zor,  hata yaptığın zaman cezayı kesiyorlar. Sadece savunarak, coşkulu oynayarak  kazanamazsınız, üretken olmamız lazım."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title