Haberler

Üsküdar'da Öğrenci Velisi, Öğretmeni Vurdu! O Anlar Kamerada

Güncelleme:

Üsküdar'da bir öğrenci velisi, okulda tartıştığı öğretmeni silahla bacağından yaraladı. Olay anı, okulun güvenlik kamerasına yansıdı.

Üsküdar'da bir öğretmen, okulda uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Öğrencilerin gözü önünde yaşanan saldırı, okulun güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ

Olay Üsküdar Atik Valide İmam Hatip Ortaokulu'nda saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir öğrencinin dayısı Celal A ile beden eğitimi öğretmeni Alparslan A. arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Araya girenlere rağmen öğrencinin dayısı silahını çıkarak öğretmene ateş etti. Okul koridorundaki kavga sırasında öğrenciler panik yaşadı. Olay yerine gelen ambulansla bacağından yaralanan öğretmen, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırı sonrası kaçan kişi, polis tarafından aranıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

mzo:

bu nasıl olabilir çocukların gözü önünde bu nasıl vahşilik böyle vakaların önüne geçebilmek için caydırıcı cezalar verilmeli

6
4
yanıtYanıtla
misafir:

sağlık çalışanına şiddet uygulayana verilen cezalar hakkındaki mevzuat kapsamına eğitim camiası da alınmalı . adam belinde silah okula giriyor yüzlerce öğrencinin bulunduğu yerde kabadayılık yapıyor . bu adamın yanına kar kalmamalı

3
5
yanıtYanıtla
Finlandiyali:

Devletin tum kurum ve kuruluslarin guvenligi garantiye almak icin, nizamiye girislerine dedektörler yerlestirilerek bu tur hadiselerinin önune gecilebilinir. . . .

4
3
yanıtYanıtla
MALESEF:

ŞİMDİKİLERİ BİLMEM AMA BUNDAN 10 15 20 SENE ÖNCEKİ ÖĞRETMENLER HAK EDİYOR BUNU

7
0
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Ee insan hakları diye diye eğitiminde, askeriyeninde, cezaevlerininde içine ettiniz. Biz kötü muamele veya işkence olsun demiyoruz buralarda ama disiplin şart. Bizim zamanımızda öğrencinin ve ailesinin bir saygısı olurdu öğretmenlere. Şimdi okullarda öğrenciler öğretmenlerle dalga geçiyor hatta darp ediyorlar. Öğrenciye karşı bir kızma veya hareket olduğunda veliler okulları basıyor ve öğretmen hakkında soruşturma başlatılıyor. Daha iyi günler. Eğitimde şımarıklık ve disiplinsizlik zirvede.

4
2
yanıtYanıtla
Ömer güner:

Cehalet.varsa bi durum şikayet edersin.ne bu silahla vurmak falan.güvenlik nerde bu arada.milli eğitim müdürlüğü göreve lütfen.okullara sıkı güvenlik önlemleri şart.gelecegimiz dediğimiz çocuklarımız korunmasız.eğitime ayrılan okadar bütçe varken neden güvenlik yok yada az???

4
2
yanıtYanıtla
KÜLYUTMAZ:

Veliye sınırsız hak verip, öğretmenin elini kolunu bağlarsanız olacağı bu. hergün cani öğretmen haberleri ile bu öküzlere meydan veriyorsunuz

2
3
yanıtYanıtla
murat acet:

sen başka ülkedenmi bahsediyosun asıl öğretmenler denetlenip işini düzgün yapmaları sağlanmalı

yanıt3
yanıt1
Y:

Eğitim sendikaları birlik olup acilen karar çıkarmalıdır. Öğretmenimiz ölseydi ne olacaktı? Hani her okulda bir polis görev yapacaktı?

1
4
yanıtYanıtla
tatlıcı:

olayın aslını astarını bilmeden yuorum yapan cahil bi milletiz.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title