Haberler

Yelken: 16. Sonbahar Göcek Yarış Haftası

Muğla'da düzenlenen 16. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nın ikinci gününde şamandıra yarışları gerçekleştirildi.

Muğla'da düzenlenen 16. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nın ikinci gününde şamandıra yarışları gerçekleştirildi.

Türkiye Yelken Federasyonu ile Göcek Yat Kulübü tarafından Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi açıklarında düzenlenen yarışlarda, aralarında 10 ülkeden sporcuların olduğu 86 teknede 604 yelkenci mücadele ediyor.

Organizasyonun ikinci gününde eski Göcek Yat Kulübü Başkanı Bülent Fidan anısına düzenlenen Göcek Yat Kulübü Kupası ve D-Resort Kupası şamandıra yarışları, İzkayası mevkisinden başladı. Göcek koyları ve Fethiye Körfezi'nde yelken açan sporcular, kıyasıya mücadele etti. Yatlar, koy içinde balonlarını açarak renkli görüntüler oluşturdu.

Göcek Yat Kulübü Başkan Yardımcısı Onur Ugan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyonun Türkiye'de en yüksek katılımın gerçekleştiği ikinci yarış olduğunu söyledi.

Türkiye'nin birçok yerinde sezonun bittiği dönemde, Göcek'te 86 tekne ile sporcuların yarıştığını kaydeden Ugan, "Bu, bizim adımıza güzel bir sayı. Bu etkinliklerin hem coğrafyanın tanıtımı hem de sezonu uzatmak adına bölgemize çok şey kattığına inanıyoruz." diye konuştu.

Yarın D-Marin Göcek Kupası mücadelesiyle devam edecek yarışlar, 9 Kasım Cuma günü sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Göcek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title