Haberler

Eski Muhtar, Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Çıkan Tartışmada 3 Kişiye Kurşun Yağdırdı

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü'nde eski muhtar olduğu belirtilen bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı 2'si yeğeni 3 kişiyi, silahla ateş ederek yaraladı.

İstanbul Beylikdüzü Kavaklı Mahallesinde akşam saatlerinde dehşet dolu anlar yaşandı. Eski muhtar olduğu öğrenilen Ayhan B., kahvehane önünde 3 kişiyi kurşun yağmuruna tuttu. Kanlar içinde yere yığılan kişilerin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olay bölgesini çembere alırken, yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.

ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Olay, akşam saatlerinde Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Bir kahvehane önünde tartışan eski muhtar Ayhan B., yeğenleri Coşkun B., Hakan B. ve Erhan P. ile alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ayhan B. silahla ateş ederek 3 kişiyi de yaraladı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırdı. Ayhan B. gözaltına alındı.

Eski Muhtar Dehşet Saçtı: 3 Yaralı (1)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kavaklı 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

PAŞA KÖYLÜ:

Muhtar abi atarım her türlü cezamı yatarım bu saatten sonra kralına giderim demiş. .

3
0
yanıtYanıtla
tabiii:

tabi baktilar yasli adamin parasini gasp ederiz dedi yasli adam da ne yapsin parasini geri alabilmek icin siddete basvurdu bu saatten sonra yatsa ne olur yatmasa ne olur sonuc bu

2
0
yanıtYanıtla
misafir:

istanbul teksasdan beter oldu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title