Haberler

    Fetö'nün Futbol Yapılanması Davası: Arif Erdem'in İadesi İstenecek

    Güncelleme:

    Mahkeme, FETÖ'den yargılanan firari eski futbolcu Arif Erdem'in iadesi için gerekli yazışmaların yapılmasına karar verdi.

    FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin haklarında "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Galatasaraylı eski futbolcu İsmail Demiriz ile eski milli futbolcular Arif Erdem ve Uğur Tütüneker'in yargılanmasına devam edildi. İstanbul 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada sanıklar İsmail Demiriz ile Uğur Tütüneker avukatlarıyla birlikte salonda hazır bulunurken, firari sanık Arif Erdem ise duruşmaya katılmadı. Duruşmada söz alan sanıklar Tütüneker ve Demiriz önceki savunmalarını tekrar ettiklerini kaydettiler.

    SAVUNMA HAZIRLAMALARI İÇİN SÜRE VERİLDİ

    Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, esas hakkındaki mütalaanın hazırlanması için dosyanın celse arasında Cumhuriyet savcısına gönderilmesine karar verdi. Esas hakkındaki mütalaanın celse arasında sunulması halinde mütalaanın duruşma günü beklenmeden davanın sanıklarına ve avukatlarına gönderilerek esas hakkındaki savunmalarını hazırlamaları için süre verilmesini kararlaştırdı.

    İADE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ YAZIŞMALAR YAPILACAK

    Mahkeme heyeti ayrıca firari sanık Arif Erdem hakkında Adalet Bakanlığı suçluların iadesi ve hükümlü nakli bürosu tarafından dava dosyasına gönderilen yazıya ilişkin iade işlemlerinin yapılması için gerekli yazışmaların kararlaştırmasına karar verdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Arif Erdem Futbol Spor Haberler

    500

    Yorumlar (47)

    HERKES TAKIMINA SAHİP ÇIKSIN:

    Noldu la CİNCON lar . Diliniz var da hala F. B şikeci diye laf söylersiniz . Hepsi de sizin fetö cü köpeklerin çamur atması olduğu ortaya çıktı . Ne olacak şimdi bu sizin FETÖ destekli aldığınız , sözde şampiyonluklar? ne olacak bu attığınız çamurlar ?

    15
    23
    yanıtYanıtla
    wesly:

    hayallerde yaşıyor bazı inekler. . .

    yanıt20
    yanıt4
    Thranduil:

    Kanıtın varsa git dava aç. Gazetecinin kanıtı yok savcının kanıtı yok dava açmıyor da senin gibi bilmeden konuşan cahil insanlar konuşuyor işte. Çünkü cahilsin.

    yanıt18
    yanıt1
    xyz:

    edepli konuş diyen hacı amca. utanmıyorsun değil mi. aynı takımın gibi insanları kışkırtıp küsküyü yeyince de ağlamaya. zoruna gidecekse haddini bileceksin. uza şimdi.

    yanıt1
    yanıt0
    FB:

    ŞAPKANI ARKADAŞ DİYORSUN TUTBOLCUMUZA TOKAT ATILDI ZORUNA GITMIS BELLI . SIZ KENDI YAPTIKLARINIZI SOYLEMEYIN OLURMU . RAKI SISELERI TASLAR KOLKUKLAR DAHA NICELERI. . FENERBAHCEYE FARK ATACAM DEDINIZ HAZIR FENERI BÖYLE BULMUSKEN BECEREMEDINIZ ZORUNUZA GITTI HEPSI BU . FENERIN FORMASINI FUTBOLCUSUNUZ ONUNE KOYSALAR ELINIZ AYAGINIZ TITIRYOR

    yanıt0
    yanıt0
    KSK Lİ MESUT:

    20 sene önce aldıkları kupa için tesadüf diyorduk , nasıl aldıkları ortaya çıktı. Hala inkar eden Kamiler ha pardon conconlar var. Pesss

    13
    23
    yanıtYanıtla
    GÖZTEPE:

    la mal amatöre gideceksiniz kendinize bakın digeride ligden dusecek ne malsınız ya hala GALATASARAY zorunuza gidiyor kapak olsun

    yanıt23
    yanıt8
    black eagle:

    bu Arif Erdem sürekli ceza sahasına girince kendini yere atardı hakemlerde hemen penaltı çalardı demekki danışıklı dövüşmüş hepsi aynı örgüttenmiş. hele bir keresinde ist-gese maçı şampiyonun belli olmasına son 3 maç. Beşiktaş-cincon puan kafa kafaya. ist-gese maçı berabere. böyle biterse cinconspor 2. sıraya geriliyor. dakika 97 (kenar hakem 5 dk. uzatma gösterdi) daha ceza sahasına giremeden arif kendini yere atıyor. hakem Vahap beyaz penaltı diyor. (o sene gese şamp. oldu)

    10
    23
    yanıtYanıtla
    kamu spotu:

    fazla tinerin sonuçları. (çocuklarınızı tinerden uzak tutunuz)

    yanıt17
    yanıt7
    Yeniçeri:

    Tiner çok zararlı bir şey galiba

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title