Haberler

    Avrupa'da Kritik Gece!

    UEFA Avrupa Ligi’nin 4. haftasında Fenerbahçe, Anderlecht’i; Akhisar, Sevilla’yı konuk edecek. Beşiktaş ise Genk’le Belçika’da karşılaşacak.

    Sarı-lacivertliler bugün UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Anderlecht ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Cocu'nun ardından takımın idaresini ele alan Hollandalı çalıştırıcı Erwin Koeman, futbolcularına çift kale karşılaşmasında son taktiklerini verdi.  Fenerbahçe'de bu mücadele ile birlikte kadroda da değişiklik olması bekleniyor. Ankaragücü maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen ve Galatasaray derbisinde takımını yalnız bırakan Slimani takıma dahil olacak. Kasık fıtığı ameliyatı olan Mehmet Topal ise tam olarak iyileşmediği için riske edilmeyecek.
    Benzia kadroda yok!

    Fenerbahçe'de Yassine Benzia'nın, idari karar sonucunda Anderlecht maçının kadrosuna alınmadığı açıklandı. Tecrübeli futbolcu dünkü idmana da çıkmadı. Galatasaray derbisinin ikinci yarısında oyundan alınmasına sinirlenen Benzia derbinin ardından "Her zaman ben... Saçma bir karar. Futbol hakkında hiçbir şey bilmiyorlar" tweetini atmıştı. Bu gelişmenin ardından ise sosyal medyadan 'Al Hamdulilah' notunu düştü.

    Beşiktaş Genk'e hazır

    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü haftasında Belçika temsilcisi Genk ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

    Siyah-beyazlı takım, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde maçın oynanacağı Genk Arena'da bir antrenman gerçekleştirdi.

    Basın mensuplarına 15 dakikası açık olan idmanın başında Güneş, oyuncularla kısa bir toplantı yaptı. Isınma koşularıyla başlayan idmanda oyuncular, daha sonra pas çalışması gerçekleştirdi.

    Siyah-beyazlı ekibin, çift kale maç ve şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladığı kaydedildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title