Haberler

    Galatasaray, Şampiyonlar Liginin En Az Koşan Takımı Oldu

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın Şampiyonlar Liginde en az koşan takım olması, Almanya deplasmanında da takımı zora soktu. Sarı-kırmızılılar, Alman ekibinden 9 kilometre daha az mesafe kat etti.

    Galatasaray'ın fiziksel olarak kötü durumda olması Schalke 04 maçına da yansıdı. 32 takım arasında en az koşan ekip olarak dikkat çeken sarı-kırmızılılar, bu geleneğini Almanya'da da sürdürdü.

    Cim-Bom, Schalke'den 9 km daha az mesafe kat etti. Schalke 111.3 km koşarken, Galatasaray 102.3 kilometreyle buna eşlik etmeye çalıştı. Bu durum Galatasaray'ın fiziksel olarak ne durumda olduğunu gözler önüne serdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
    500

    Yorumlar (15)

    KRALEX:

    DAHA BETER OLUN SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNÜN

    9
    5
    yanıtYanıtla
    GSLİ:

    gözle görülüyor zaten , geçen sene tudor anteramanla öldürüyordu adamları hepsi body salonundan çıkmış gibiydi bu sene huzurevi takımı gibiler

    10
    0
    yanıtYanıtla
    ekrem:

    hakem taçlarını vermemiştir

    4
    6
    yanıtYanıtla
    black eagle:

    takım alıştı yatarak puan almaya tabi. Galatasaray geçen yıl yusuf namoğlu sayesinde şampiyon olunca kendini bişey zannetti. malum örgüt futboldan elini çekince bu conconun işi bitti. arif erdemler hakan şükürler ismailler uğurlar neler neler. ali dürüst bile kurtaramaz artık bu geseyi. salatasaraylılar arifin yere yattığı penaltıları iyi bilir. hele bir keresinde arif daha ceza sahasına giremeden topu kaybedince attı kendini yere. hakem vahap beyaz orta sahadan nasıl gördüyse penaltıyı verdi.

    7
    1
    yanıtYanıtla
    bu yorumu iyi okuyun cimbomlar:

    işte maçları haksız kazanıp şamp. olursan olacağı bu. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Malum örgütle yollar ayrıldı cinconspor düşüşe geçti. futbolda malum örgütün uzantıları yıllarca gassarayda ve MHK de görev yaptı. beraber hareket ederlerdi. gese maçları genelde arif erdemin düştüğü penaltılarla kazanırdı. o dönemlerde kazanılan şampiyonlukların çoğu şaibeli.

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    kendini beyenmis pis camia iste boyle yapar el oglu buyuk konusaniboyle ezerler

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Ultraslan:

    Galatasaraya uzayan o dilin kopsun

    yanıt0
    yanıt0
    hüseyin erkek:

    adi karaktersiz herifler aldığınız paralar haram zehir zıkkım olsun. . . sahada bir hata yaradığınız yok. . . ancak yer içer yatarsınız. .

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Fenerin yüzünden, sorun bak hasanla fatihe

    1
    4
    yanıtYanıtla
    TUDOR:

    geçen sene ki şampiyonluğun yarıdan fazlası benim hakkımdı zaten

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title