Haberler

    Galatasaraylı Muslera, Son Dönemki Performansıyla Hayal Kırıklığı Yaratıyor

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın en çok kazanan isimleri arasında yer alan Fernando Muslera, bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratıyor.

    Galatasaray'ın 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını iyice zora soktuğu Schalke 04 karşılaşması, Cim-Bom'daki tablonun sahaya yansımasıydı. Bir zamanlar forveti ve defansıyla örnek gösterilen Galatasaray'ın artık ne tutanı formda, ne de atanı var!

    Galatasaray'da Muslera, Fenerbahçe maçından sonra yine kritik bir hataya imza atarken, Uruguaylı eldivendeki düşüş endişe yarattı. Türk Telekom'daki Fenerbahçe maçında gereksiz bir penaltıya sebep olan sarı-kırmızılı kaleci, Schalke maçında yaptığı akıl almaz hatayla tepki aldı.

    MUSLERA YILDA 3,5 MİLYON EURO KAZANIYOR

    Maç başı primlerle beraber takımın en çok kazanan isimlerinin başında gelen Muslera, 3 milyon 575 bin euro garanti ücretinin yanı sıra, 20 bin euro da maç başı alıyor. Muslera ayrıca her puan için de 5 bin euro kazanıyor. Avrupa'nın en çok kazanan kalecilerinden biri olan tecrübeli eldivenin klasına yakışmayacak hatalar yapmasında konsantrasyonun düşmesinin etkili olduğu belirtildi.

    Gomis'in gönderilmesinden sonra golcü takviyesi yapmayan ve Eren Derdiyok'u birinci forvet olarak tahtaya yazan sarı-kırmızılılarda Schalke karşılaşması ön taraftaki sorunu iyice gözler önüne serdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (25)

    denz:

    saçma sapan konuşmayın adam bir hata yaptı diye böyle haber yapılmaz muslera galatasarayın efsanesidir.

    14
    1
    yanıtYanıtla
    FATİH:

    evet 2 kez üst üste aynı hatayı yapıp kendi bir şey sanmasından başka bir şey yok bu hataları yapmasaydı son 2 maç farklı olabilirdi.

    yanıt1
    yanıt1
    A k:

    O parayla daha iyi kaleci alınır bence .tam bir fiyasko inanılmaz goller yiyor 40 yılda bir kurtarış yapıyor hepsi o

    6
    8
    yanıtYanıtla
    atsız:

    hadi lan futboldan anladığın boş boş konuşma muslera TÜRKİYE nin en iyi kalecisi kesin karius felan musleranın tırnağı olamaz

    yanıt5
    yanıt1
    Cevap:

    Kurtardığı topları görmezler hatalı gol yiyince asarlar adamı. Muslera olmasa takım amatör takım gibi 4-5 ten aşağı gol yemezler.

    12
    1
    yanıtYanıtla
    yedek kaleci alınmalı dır:

    Muslera nın yedeğide yok kafası rahat İsmail çipe yetersiz zaten. Carrosso en azından yedek için iyi güven veren kaleciydi.

    4
    7
    yanıtYanıtla
    FB''Lİ:

    BİR FENERBAHÇELİ OLARAK TÜRKİYE LİGİNDE OYNAYAN EN İYİ KALECİ ŞU AN MUSLERA. GALATASARAY YATSIN KALKSIN ONA DUA ETSİN. YOKSA DEĞİL ŞAMPİYON 3 ÜNCÜ BİLE OLAMAZLARDI

    8
    3
    yanıtYanıtla
    GS''Lİ:

    aynn bende gs liyim çok doğru söylemişsin kardeşim

    yanıt2
    yanıt0
    CİMbom:

    Musleraya laf yapmayın laaannn

    6
    3
    yanıtYanıtla
    GSLİ:

    bi önceki schalke macında macı kurtardı

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title