Haberler

Cesur Pozlarıyla Gündem Olan Serel Yereli'den Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin'e Cevap

Güncelleme:

İngiltere'de single çıkaran Serel Yereli hakkında "Fazla konuşulmuyor" diyen 2018 Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin'e, Yereli'den ise açıklama gecikmedi.

Türkiye Güzeli seçilen ve yılın belli bir bölümünde Londra'da yaşayan Şevval Şahin, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Şahin, izleyicilerden kendisine gelen "yeni şarkısı ve klibiyle Serel Yereli, İngiltere'de konuşuluyor mu?" sorusuna "Fazla konuşulmuyor" yanıtını verdi.

"BENİM BAŞARI ÖLÇÜTÜM ÜNLÜ OLMAK DEĞİL"

Şevval Şahin'in sözleri üzerine Serel Yereli Instagram hesabından şu açıklama yaptı:

"Ben buraya eğitime gelmedim, buraya Türkiye'den gelip bağımsız olarak şarkımı yapıp sektöre attığım ilk adım. Hikâyem ve yeteneğim London College of Musicin (bir üniversite) dikkatini çektiği için okulun öğrencilerinin ve öğretmenlerinin bulunduğu bir masterclass için söyleşiye davet alıp geldim ve bu işin içinde olan insanlardan inanılmaz destek görüp motive edildim. Uğruna çalıştığım saygıyı ve kaliteyi gördüm. Benim başarı ölçütüm ünlü olmak, hakkımda konuşulması değil, içimden geleni sonuna kadar hakkını vererek yapmak ve hayatımı ve paramı sevdiğim işten kazanmak. Daha fazla kazanmak için sevmediğim hiçbir şey yapmamak."

Cesur Pozlarıyla Gündem Olan Serel Yereli'den Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin'e Cevap

"BOMBOŞ İNSANMIŞIM GİBİ GÖSTERİLMEK DEMOTİVE EDİYOR"

"Ama sadece sevdiğim şeyi yaparak bile çok kazanma ihtimalim olan bir platform İngiltere müzik endüstrisi. Olmazsa yapamazsam bile çünkü şans önemli bir faktör...

İstediğim ligde oynamış ve bileğimin hakkıyla yenilmiş olurum. Çıktığım yolu bilen ve onlar sayesinde bu yolda daha rahat ettiğim canım destekçilerim (aşırı minnettarım) bir yana, gerçekten basında böyle bomboş bir insanmışım gibi haberlerin çıkması beni demotive ediyor."

Cesur Pozlarıyla Gündem Olan Serel Yereli'den Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin'e Cevap

"HABER YAPACAKSANIZ DOĞRU HABER YAPIN"

"Çünkü benim çizgim bu değil. Lütfen haber yapacaksanız doğru bilgilerle yapın ya da hiç yapmayın. Olmadığım biri gibi tanınıp yanlış insanların enerjisini çekeceğime tanınmamak daha çok işime gelir. Anlayışınız için teşekkür ederim, eğer gösterirseniz. Türkiye'de sektörden kimseyle anlaşmam falan da yok, kimse beni yollamadı yani buraya tamamen alakasız."

Cesur Pozlarıyla Gündem Olan Serel Yereli'den Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin'e Cevap

Cesur Pozlarıyla Gündem Olan Serel Yereli'den Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin'e Cevap

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500

Yorumlar (19)

Adınızı Yazın:

ikinizde vur kaç yapılacak kişilersiniz fark etmez yani. .

10
6
yanıtYanıtla
KIZGINIM:

Bunları duymak görmek istemiyoruz.

9
1
yanıtYanıtla
CONI:

Tarihte kazara muslumanlik yerine putperestlik felan secseymisiz demek millet sokakta birbirne atlayacakmis !

8
0
yanıtYanıtla
gönül:

allah aşkına demet akalın bomboş bir kadın kafası da boş kendısıde ınsaları parasıyla yargılayan zengınlık şan şöhret için herşeyi zamnında yapmış biri demet akalının kameramanlara a. kyıyım dediğii bile duyduk ayrıca kadının bıyıgını aldırması saygısızlıkmı gayet normal seyeler ama ınsnaların terbıye saygı ve ahlak anlayısı başka kımse kendı yogurdum ekşi demz irem derici de işini iyi icra eden bir snaatçı demet akalın yıne boş kalmış belli

1
6
yanıtYanıtla
diyarbekir:

yiyin birbirinizi

5
1
yanıtYanıtla
uyarı:

Şevval Şahin kendine baksın bi kere Türkiye güzeli unvanını haketmiyor estetik güzeli bu hile yapmakla aynı en doğal görünen estetik yarışması olsa neyse

5
1
yanıtYanıtla
bırak:

tamam şimdi soyunabilirsiniz

4
1
yanıtYanıtla
Kendi aranızda anlaşın:

Bana farketmez ikiniz de olur.

1
3
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Birbirinize destek cikacaginiza medyaya oyuncak oluyorsunuz.

2
0
yanıtYanıtla
BÖÖÖH:

Türkiye güzeli?. . . estetikli Türkiye cirkini!

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title