Haberler

Kreşte Hayatını Kaybeden Minik Tuana, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kreşte yemek yedikten sonra uyurken solunumu durması sonucunda hayatını kaybeden 1 yaşındaki Melisa Tuana Memiş, gözyaşları içinde toprağa verildi.

"40 DAKİKADIR ÇOCUĞA HİÇ BAKILMAMIŞ"

Cenazede konuşan Melisa'nın babası İbrahim Memiş, "Sonuna kadar şikayetçiyiz. İhmal var. 40 dakika önce kalbi durduğunu söyledi doktor. 40 dakikadır çocuğa hiç bakılmamış. Konu kapatılamaz. Başka birinin de başına gelmesin. Başkaları da yanmasın. Zor, gerçekten çok zor. Şikayette bulundum, devamını da getireceğim. Orada çalışan kişinin ihmali sonucu yavrumuz öldü. Biz onlara çocuğumuzu emanet edip gidiyoruz. Sabah çocuğumu ben bıraktım. Beni öğleden sonra aradılar; 'Çocuğunuz morardı, ölmüş' dediler ve telefonu kapattılar. 1 yaşındaki çocuğumun ağzından pilav taneleri çıktı. Biz de yemek veriyoruz çocuğumuza ama hemen uyutmuyoruz. Yoksa biz de biliriz yedir ve yatır yapmasını" dedi.

AMCASININ KUCAĞINDA MEZARLIĞA GÖTÜRÜLDÜ

Minik tabuta konulan Melisa'nın cenazesi, Çimen Camii'ne götürüldü. burada öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından, amcası Şener Memiş'in kucağında mezarlığa götürüldü.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Minik Melisa'nın cansız bedeni, Hastane Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Cenaze töreninden kareler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

KUZUM BENİM CENNETTE ŞEFAATÇİ OLURSUN İNŞEALLAH TA , 1 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU KREŞE BIRAKAN ANNE BABA YA HELAL OLSUN

18
8
yanıtYanıtla
çükübik:

anne, baba çalışmak zorundaysa ne yapsınlar kreşe bırakacaklar tabi. hiç utanmıyorsunuz dimi böyle rahatça sallayıp insanları suçlamaya

yanıt4
yanıt1
tr44:

ülkede durum bu adsız heriif karı koca calısmadan nasıl gecıneceksın heeee gerci krese verecegin parayla cocugunada bakarsında ıste ne dıyım ne bılım

yanıt1
yanıt0
12345:

imkanı olsa kreşe niye para verecekler? kreşe verip kadın evde mi oturuyor acaba?bu yorumu yazacak kadar nasıl bi vicdana sahipsin sen

yanıt0
yanıt0
HAYRİ:

burada amca ya helal olsun demek lazım. çocuğu yeğeni de olsa evladı gibi sahiplenmiş. çok takdir ettim. çocuğunda ailesine ALLAH sabırlar versin. çok büyük acı.

20
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

EDİTÖR LÜTFENE YAYINLA;BU VE BUNA BENZER VAKALARIN OLMAMASI İÇİN BEN BURDAN MEMLEKTİMİN İDARECİLERİNE VE ZENGİNLERE SESLENİYORUM, LÜTFEN ÇALIŞTIRĞINIZ İNSANLARA ADAM GİBİ BİR ÜCRET VERİN . VE GELELİM HANIMLARIN ÇALIŞMA MESELESİNE , ELBETTE ÇALIŞABİLECEKLERİ YER ÇOK . AMMA ONLAR ÖNCE EVLERİNDE ÇOCUKLARINA BAKSINLAR. KİM BİR ÇOCUĞA KENDİ ANASINDAN DAHA İYİ BAKAR . BU BU ŞEKİLDE DEVAM ETDİĞİ MÜDDET SORUNLU BİR NESİL YETİŞİYOR. BİLESİNİZ . ANA VE BABASI ÇALIŞAN TÜM AİLELERİ BİR İNCELEYİN DEDİĞİMİ ANLAŞILIR

18
1
yanıtYanıtla
Gezegen:

Allah rahmet eylesin. . . . . . Cocuk veya bebek vefat edince cok aci oluyor

11
1
yanıtYanıtla
FANİ:

Bagzi bebeklerde bebek reflüsü oluyor.Benim kızımdada vardi.Ve yemekten sonra kusabiliyor bebek.Bu cok tehlikeli bir durum.Muhtemelen o yavrucak yemekten sonra sırtustü yatirildı kusuncada boguldu.Annesi olsa hemen uyutmaz yan yatirir ve sıklıkla kontrol eder.Çok yazık olmuş Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.

10
0
yanıtYanıtla
ALİ ŞIĞVA:

RABBİM BÜYÜK SABIRLAR VERSİN AİLESİNE. . . .

9
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

bu mübarek cuma gecesi Rabbim rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. inşallah. ailesine sabır metanet diliyorum.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title