Haberler

Sahasında Anderlecht'i Konuk Eden Fenerbahçe, Rakibini 2-0 Mağlup Etti

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü maçında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Anderlecht'i 2-0 mağlup etti. Bu skorla sarı-lacivertliler, gruptaki puanını 7'ye yükseltti.

UEFA Avrupa Ligi D Grubunda Fenerbahçe ile Anderlecht, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Fransız yıldızı Mathieu Valbuena'nın 1 gol, 1 asist yaptığı maçta Anderlecht'i 2-0 mağlup etti ve gruptan çıkma adına çok önemli bir galibiyet aldı.

FENERBAHÇE, 2. SIRADAKİ YERİNİ PERÇİNLEDİ

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, 71. dakikada Mathieu Valbuena ve 74. dakikada Michael Frey'den geldi. Anderlecht'te Zakaria Bakkali, 79. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe, puanını 7 yaparken 2. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. 1 puanda kalan Belçika temsilcisi Anderlecht'in ise gruptan çıkma şansı kalmadı.

FENERBAHÇE, ÖNÜMÜZDEKİ MAÇ ZAGREB'İ KONUK EDECEK

Gruptaki 5. maçta Fenerbahçe, 29 Kasım'da sahasında grup lideri Dinamo Zagreb'i konuk edecek. Anderlecht ise Trnava'yı ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

GS:

19 Şubat 1911 Galatasaray =7 Şikebahçe 0 Yer:Ali Samiyen Galatasaray hemde 7 kişi ile Şu bize 6Saray diyenlere hatırlatayim. Siz bilmezsiniz belki unutursunuz ama Tarih ve Gerçekler unutmaz.

8
29
yanıtYanıtla
GS:

Ne oldu hoşunuza gitmedi mi Çirkef şike7bahçeliler.

yanıt8
yanıt6
Tarihçi:

Sen ordamıydın?

yanıt6
yanıt0
6 kasım cı:

yuz akımız fenerbace miz

23
9
yanıtYanıtla
sevimsizler:

anca yatin kalkin galatasarayi dusunun baska isiniz yok sizin tek sevinme teswlliniz galatasaray baskada yok zaten

yanıt4
yanıt4
GS:

Tescilli şikeden dolayı mı yüz akımız, Yüzkarası şike7bahçe. Orda bile yönetmeligi değiştirdi Tüpçü Fenerasyon Küme düşurmemek icin. Bide izinsiz dinleme diye yırtmaya çalıştınız. Ama siz şike7bahçesiniz

yanıt3
yanıt3
KORAY:

galatasarayı sevmeyenler beğensin

19
11
yanıtYanıtla
Müzembil arar:

Ülke futbolu için çok önemli bir galibiyet bir fb.li olarak cok sevindim. Bjk de bu akşam kazanır ise çifte bayram yaparız

19
4
yanıtYanıtla
zirtolar:

galata saraylılar ağlıyordu siz hatinizde kac kere fb yendiniz hirpolar

10
10
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Fenerbahçe’ye kupa yakışır..

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title