Haberler
BBC

Michelle Obama'nın Londra'da Yapacağı Konuşmanın Biletleri 30 Dakikada Tükendi

Onbinlerce kişinin ABD'nin eski Firsy Lady'si Michelle Obama'nın Londra'daki kültür ve sanat merkezi South Bank'te 3 Aralık'ta yapacağı konuşmaya bilet almaya çalıştığı belirtiliyor.

ABD'nin eski First Lady'si Michelle Obama'nın İngiltere'nin başkenti Londra'da yapacağı konuşmanın biletleri satışa çıktıktan yarım saat sonra tükendi.

Onbinlerce kişinin Michelle Obama'nın Londra'daki kültür ve sanat merkezi South Bank'te 3 Aralık'ta yapacağı konuşmaya bilet almaya çalıştığı belirtiliyor.

Sosyal medyada pek çok kişi 40 binden fazla kişinin bilet sırasına girdiğini söyledi.

Ancak Obama'nın konuşma yapacağı salon 2 bin 900 kişilik.

Bir kullanıcı "30 bin 562'nci sıradaydım. Çok yakın" diye yazdı.

Bilet satış sitesi Viagogo ise biletleri binlerce sterlinden yeniden satışa çıkardı.

Ancak South Bank, siteden biletlerin kaldırılmasını istediklerini ve gayrıresmi bir platformdan satın alınan biletlerin geçersiz sayılacağını açıkladı.

Michelle Obama, 'Becoming' isimli kitabının tanıtımı çerçevesinde Londra'da olacak.

Konuşmada, çocukluk döneminden anılarınının yanı sıra anneliğe dair tecrübelerini de paylaşması bekleniyor. Obama, çalışma hayatının yanında "dünyanın en ünlü adresinde geçirdiği vakitten" de bahsedecek.

Obama ayrıca "insanlara olabileceklerinin en iyisini olmaları konusunda ilham verebilmek için" hayattan aldığı dersleri de paylaşmak istediğini açıkladı.

Londra'da bazı kişiler sosyal medya üzerinden sabah 04.00'ten itibaren konuşmanın gerçekleşeceği yer önünde kuyruğa girdiklerini açıkladı.

Biletler sabah 10.00'da satışa çıktı.

South Bank saat 10.30'da Twitter üzerinden biletlerin tükendiğini açıkladı.

South Bank'te biletler 30 ile 125 sterlin arasında satılıyordu.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Barack Obama Londra Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title