Haberler

Şenol Güneş, Jeremain Lens'in Sakatlığının Önemli Olduğunu Belirtti

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü maçında Beşiktaş, Belçika ekibi Genk'e konuk oldu. Mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Bu sonucun ardından grupta lider durumda bulunan Genk puanını 7'ye çıkarırken, siyah-beyazlı ekip ise 4 puanla son sırada yer aldı.

Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren teknik direktör Şenol Güneş, "Topları biraz daha iyi kullansak kaçırdıklarımız pozisyonlardan daha fazla pozisyona girerdik. Yorulan oyuncularımız oldu son bölümde ve rakip daha etkili oldu. Uzatmalarda rakip 2 pozisyon buldu. Son bölüme kadar oyuna hakim olan taraftık ama bu durum skor üstünlüğü olarak yansımadı" şeklinde konuştu.

"LENS'İN SAKATLIĞI ÖNEMLİ"

Karşılaşma sırasında yaşanan sakatlıklarla ilgili olarak da konuşan tecrübeli teknik adam, "Lens'in sakatlığı önemli ama Dorukhan'ın sakatlığı biraz yorulmaya bağlı. O yüzden ciddi olan Lens gibi duruyor. Oyun olarak elimizden geleni yaptık. Sahamızda yapamamıştık. Rakipten üstün oynadık. Goller de bulsak farklı kazanmamız gereken bir maçtan bahsediyoruz. Futbol adına en doğru olanı yapmaya çalıştık. Söylenecek pek bir şey yok bütün oyuncular elinden gelenin fazlasını yaptılar. Hepsine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"MUSTAFA SON BÖLÜMDE YORULDU"

Genel olarak oyuncularının iyi oynadığını ancak son bölümde oyundan düştüklerini belirten Şenol Güneş, "Herkes iyiydi. Olumluydu Dorukhan da Tolga da. Mustafa sonradan girdi o da katkı yaptı ama son bölümde o da oyundan düşenlerdendi. Hepsi iyiydi." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Genk Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

xxx:

Çok şükür sakatlandı. İddaa şampiyonluk oranlarını güncelleyecektir. Lens in sakatlanması demek Beşiktaşkın şampiyonluk adaylığını kuvvetlendirir. .

6
1
yanıtYanıtla
LENS^İMİ KAYBETTİM BULAN VARMI?:

Şükürler olsun demek istiyorum sayın seyirciler. . . Yalnız sırada Şenol Hoca var. O da sakatlanırsa takımın şampiyon olma ihtimali yükselir.

3
1
yanıtYanıtla
salih:

Kötü olan şenol diğerleri hepsi iyidi yani

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

koskoca bşk kaldıysa lens vay halimize

1
0
yanıtYanıtla
bld17:

Üzülmene gerek yok hoca yan bahçe de lens çok, koç ile anlaşırsınız ben ihtimal veriyorum

1
0
yanıtYanıtla
bjk34:

şenoş istifa

1
0
yanıtYanıtla
Kartalbaba:

Çoğunluğu sakatlanırda gençlere fırsat doğar yoksa gençlerin oynayacağı yok, forvetsiz maç oynattın akşam hoca ben olsam 70 lerde güveni oyuna alırdım en azından genç ve diri

0
0
yanıtYanıtla
GAZETEÇİ:

kendini iyi bakmayan futbolcu her zaman saklanır bjk nasıl bir yol cizecek bakalım artık

0
0
yanıtYanıtla
adalet:

vah vah vah lens olmadan biz napacaz şimdi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title