Haberler
BBC

ABD'den Rusya'ya Yönelik Yeni Yaptırım Kararı

Beyaz Saray yönetimi, Kırım'ı ilhakı ve Ukrayna'nın doğusuna müdahalesi nedeniyle Perşembe günü Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlar açıkladı.

Beyaz Saray yönetimi, Kırım'ı ilhakı ve Ukrayna'nın doğusuna müdahalesi nedeniyle Perşembe günü Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlar açıkladı.

Yaptırım kararı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin ile 30 Kasım'da G20 toplantısında bir araya gelmesinin öncesine rastlıyor.

Donald Trump bir önceki gün ise Rusya'nın 2014 yılında Kırım'ı ilhakından eski ABD Başkanı Barack Obama'yı sorumlu tutmuştu.

Trump, "Bunun olmasına izin veren Barack Obama'ydı" demişti.

Yaptırım, üç kişiyi ve dokuz kuruluşu kapsıyor.

Bu kişiler arasında Rusya'nın füze ve cephanesinden sorumlu eski komutan Vladimir Zaritsky de bulunuyor.

Vladimir Zaritsky, Kırım'da 3 otel inşa ediyor.

Yaptırımlarla bu kişi ve kuruluşların ABD'deki mal varlıkları dondurulacak, bu kişi ve kuruluşlarla finansal ilişkide bulunmak yasak olacak.

ABD Hazine Bakanlığı Terör ve Finansal İstihbarat Müsteşarı Sigal Mandelker, "ABD Hazine Bakanlığı, Rusya'nın yasa dışı bir şekilde Kırım'ı ilhakından ve işgalinden kar eden Rusya destekli kuruluşları hedef almaya kararlı" açıklamasını yaptı.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Rusya Federasyonu Ukrayna Kırım Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title