Haberler

Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener: Burak'ın Takıma Dönmesi Büyük Hataydı

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Burak Yılmaz konusunda ilginç bir değerlendirmede bulundu. "Bizim dönemimizde yurt dışından teklif var dediler, hikayeymiş. G. Saray yatırdı parasını aldı" diyerek golcü oyuncunun o dönemde Lokomotif Moskova görüşmelerine atıfta bulundu.

Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener: Burak'ın Takıma Dönmesi Büyük Hataydı

"TRABZONSPOR'A GELMESİ BÜYÜK HATAYDI"

Trabzonspor'da eskiden bir kriter olduğunu hatırlatan Şener, "Giden oyuncuyu geri almıyorduk, o bozuldu. İlk gün olduğu gibi yine de söylüyorum Trabzonspor'a gelmesi büyük hataydı. Başkanlık yapmış olsaydım asla almazdım, o kadar da değil. El kol hareketleri hiç hoş şeyler değil. Bazen meşhurluğu taşıyamıyorlar. Verilen ceza bana göre hafif" dedi.

(Foto Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Sadri Şener Trabzonspor Saray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (10)

SALİMAdınızı Yazın:

SADRİ BEY DOĞRU SÖYLEMİŞ. . TRABZON BURAKTAN KUTULDUĞUNA ŞÜKREDECEKKEN HAHGİ KISA METRAJLI SİVRİ ZEKA ONU TAKIMA GERİ GETİRDİYSE TRABZONA RESMEN SABOTE ETTİ.

14
0
yanıtYanıtla
ömer:

güzelim takımı dağıttın hangi akılla konuşuyosun. adam ağzı burnu kan içinde mücadele edip seni şampiyonluğa oynattı nankörlük yapmayın

5
6
yanıtYanıtla
Ts:

Sadri Başkan sen Selçuk’u bedava verdiğini de anlat gs ye gs vermiş parasını da almış bedava oyuncuları verdiniz o kadro üst üste şampiyonluk yaşadı Trabzonspor un ipini çekip gittiniz Burak Trabzonspor’a verdikleri ortada parada kazandırdı puanlarda şike olmazsa şampiyonluk da en büyük pay sahibi Trabzonspor tarihine geçmiş bir oyuncu milyon dolarlar harcandı kaçtane golcü aldı bu takım 2011 den bu yana hepsi fos çıktı aldılar paraları gittiler avucunu yaladı Trabzonspor geçen sene Burak sakat sakat oynadı iğne ile oynadı 25 tane gol attı daha ne yapsın bu adam ne yapsa yaranamıyor Ünal’la el kol hareketi yapmış ne olmuş adam golcü işi gol atmak her dk gol atacak diye bir Gaye mi var oynat adamı 70 de adamı alıyorsun ondan sonra taraftara yuhalatıyorsun bu da hocalık la mocalıkla alakanın olmadığı futbolu iyi bilmediğinin göstergesidir öyle 90 yılı yıllarda oynanan futbol oynatılmıyor hocalık kariyerine bakıyoruz elle tutulan bir başarın yok süperlig de ki takımı küme düşürmüşsün yüz üstü bırakıp Trabzon’a gelmişsin Trabzon’daki en büyük sorun yerel gazeteler medyadır bir gurup taraftar da buna dahil büyük Trabzonspor camiasına yakışır bir şekilde Burak Yılmaz’ı gönderin

4
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

burak eskiden gol atınca secdeye kapanırdı,,çine gidip geldikten sonra çok değişti;))

7
0
yanıtYanıtla
61:

Ya sen baksana işine sen. Bırakın şu futbolcunun peşini artık ya. Bırakın adam topunu oynasın. Böyle bi takım yok ya herkes takıma muhalefet. Yapmışsın başkanlığı gitmişsin sus artık sanane yıpratıcı açıklamalar yapar mı bi eski kulüp başkanı.

4
3
yanıtYanıtla
Ökkeş peşkeş:

Burak yılmaz şımarık parayı buldu tabii centilmenlık mentilmenlik kalmadı. .

5
0
yanıtYanıtla
isim:

burak yılmazı kimse eleştiremez o tam bir erkek

0
5
yanıtYanıtla
Dobra:

Sen yarimmi

yanıt1
yanıt0
çebni:

Burak haklı niye takıma gol lazım oyundan al sonra redogayı al yusufu oyatma atulgadir öyle asıl şike şimdi var oyna bayis kazan parayı

1
3
yanıtYanıtla
vallah billah:

burakta sıkıntı yok . . . trabzonda ağalık yapıyor yönetim . adam gibi bir yönetim gelmedi ünal kahraman nedir arkadaş

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title