Haberler

Öğretmenler Okul Duvarlarını Resimlerle Süsledi

İnebolu Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulu duvarları farklı renklerle süslendi.

İnebolu Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulu duvarları farklı renklerle süslendi.

Okul öğretmenleri, Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulu'nda görev yapan resim öğretmeni Hümeyra Zafer'in öncülüğünde okul içi duvarlarını renklendirdi.

Zafer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okula geldiği zaman duvarların boş olduğunu ve iki katın duvarlarını resimlerle kaplamayı düşündüğünü söyledi.

Düşüncesini ilk önce okul idaresi ve öğretmen arkadaşlarıyla paylaştığını belirten Zafer, "Öğretmen arkadaşlarımın desteğini aldıktan sonra öncelikle okulumuzu içeren ve çeşit çeşit ağaçlar buna benzer farklı resimler işlemeye başladık. Duvarlara resimleri çizdikçe daha güzel fikirler aklımıza gelmeye başladı." diye konuştu.

Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulu Müdürü Seray Ergin ise çalışmalarından ötürü öğretmenlere teşekkür etti.

Ergin, "Öğretmenlerimizin, teneffüs aralarında ve boş vakitlerinde gayretli ve özverili çalışmalarını sonucunda okulumuz çok güzel görünüme kavuştu. Öğretmenlerimiz çizdikleri resimlerle okulun daha çağdaş görünüm kazanmasını sağladı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Bülent İnebolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title