Haberler

24 Yaşındaki Futbolcuyu Öldüren Zanlı, Futbolcuyu Eşiyle İlişkiye Girmesi İçin Evine Çağırmış

Güncelleme:

24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Daniel Correa Freitas'ı öldüren katil zanlısının, futbolcuyu evine eşiyle beraber olması için çağırdığı ortaya çıktı.

Brezilya'da öldürülmüş ve cinsel organı kesilmiş halde bulunan Sao Paulo'nun futbolcusu 24 yaşındaki Daniel Correa Freitas'ın cinayetinde, şoke eden detay ortaya çıktı. Katil zanlısı Edison Brittes'in futbolcuyu eşi ile ilişkiye girmesini davet ettiği ve yatak odasında eşi ve futbolcuyu beraber görünce kıskançlık krizine girdiği, cinayeti bu yüzden işlediği belirtildi.

Edison'a çok yakın bir kaynak, evde doğum günü partisi sırasında iş adamı Edison'un Daniel'i eşi Cristana ile ilişkiye girmeye davet ettiği ve fikrini değiştirip yatak odasına girince kıskançlık krizine girip cinayeti işlediğini belirti.

"O GECE KOKAİN ÇEKİP EŞİNİ BAŞKASIYLA GÖRMEK İSTEDİ"

Yüzünü eli ile kapatıp bir video ile cinayet gecesi yaşananları anlatan Edison'a çok yakın olan kaynak ve cinayet sırasında evde olan kaynak, Edison'un o gece kokain kullandığını ve eşinin Correa ile cinsel ilişkiye girerken izlemek istediğini söylediğini ifade etti. İtirafçı olan kişi, Edison'un yatak odasına girince fikrini değiştirip oyuncuyu öldürdüğünü söyledi.

EDISON İTİRAF ETTİ: İKİSİNİ YATAKTA GÖRÜNCE ÖLDÜRDÜM

35 yaşındaki iş adamı Edison, polis ifadesinde ilk önce susma hakkını kullandı. Daha sonra pencereden yatak odasına girdiğini ve eşini futbolcu ile yatakta görünce cinayeti işlediğini söyledi. Katil zanlısı, basına yaptığı açıklamada ise yatak odasının kilitli kapısını omuzu ile kırıp içeri girdiğini belirtti.

Polis ayrıca cinayet sırasında Edison'a yardım ettikleri belirlenen 18 yaşındaki David da Silva, 19 yaşlarındaki Igor King ve Eduardo da Silva'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cinsellik Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

Şaşkın Adam:

Bu haberin altına "Alın size laiklik" yazan arkadaş ile "tipik bir avrupa örneği" yazan arkadaşları gördükçe umudumu iyice kaybediyorum. Cahil geldiler cahil gidecekler...

25
9
yanıtYanıtla
Büdü:

Sor bakalim Kabe nerede diye, bilecekler mi? (Psssst söz aramizda Kudüs diyecekler, var misin iddaaaaya?)

yanıt0
yanıt7
hakan gardas:

Durmadan bu pislikleri burada neden anlatiyorsunuz anlamis degilim.

31
0
yanıtYanıtla
isim:

benimde eşim olsa bende çağırırdım baksana ne kadar yakışıklı

0
25
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

pis gavurlarda hiç fren yoktur.

15
9
yanıtYanıtla
Aspirin C:

Aynen hocam.

yanıt10
yanıt6
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

domuz etini ve onu helal gören zihniyet domuz gibi dişisini hiç kıskanmaz bütün canlıları araştırın sadece domuz kıskanmaz dişisini hepsi sırasını bekler hoş görülü bir şekilde demekki etini helal gören insanada hücreler etkiliyor

20
0
yanıtYanıtla
Erdem:

Kadir tipik bir cehalet örneğisin. Dünyadan bihabersin

6
6
yanıtYanıtla
Apostrofi:

Futbol ayak oyunlarının oynandığı insanlık dışı oyun. Kaleye giren boş topu görünce sevinen ve boş topu kaleye sokmaya çalışan futbolcu denen kişiler zararsız ruh hastalarıdır. Sakız çiğneyen birisini görünce insan zevk almaz kardeşim. Ruh hastası isen zevk alırsın. Futbolcu denenler para denen sakızı çiğniyor senin haberin yok. 1603 TL sus.

9
1
yanıtYanıtla
ZORAKİ SEVGİ:

ALLAH ISLAH ETSİN

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title