Haberler

Okula Giren Pitbull Cinsi Köpek, Polis Tarafından Vuruldu

Güncelleme:

İstasyon Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde Kocaetepe Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'na açılan bahçe kapısından içeri giren birkaç köpek, endişe yarattı. Köpekleri gören çocuklar, panik içerisinde sınıflara kaçıştı. Bir süre bahçede dolaşan köpeklerden pitbull cinsi olduğu belirtilen biri, Kocatepe Ortaokulu'na girdi.

KORİDORLARA GİRDİ, MÜDÜR YARDIMCISI PASPAS İLE MÜDAHALE ETTİ

Koridorlarda dolaşan köpeğe okul müdür yardımcısı elindeki paspas sapı ile müdahale etti. İhbar üzerine okula polis ekipleri sevk edildi. Köpek okulun bir kapısından girip koridorda dolaştıktan sonra diğer kapısından çıktı.

Bahçeye çıkan köpek, bir polis memuru tarafından tabancayla vuruldu. Telef olan köpek, belediye ekibi tarafından alınarak götürüldü.

Okula Giren Pitbull Cinsi Köpek, Polis Tarafından Vuruldu

"BAKTIM KAÇIŞMALAR VAR"

Öğrencilerden Sema Altay, "Sabah okula gelirken baktım bir kaçışmalar var, birkaç tane köpek dolaşıyordu. Bir tanesi içeri girdi. Bazı arkadaşlarım ağlıyordu. Onları içeri aldık. Öğretmenlerimiz 'içeri girin' diye bağırdı bize. Sonra biz içeri girdik. Bazılarımız sınıfa gitti. Köpek de sınıfların önünden geçti. Kapıları kapattık, köpek kapının önüne geldi. Sonra polisler geldi" dedi.

Köpeğin sahibinin olup olmadığının tespiti için çalışma başlatıldı.

Okula Giren Pitbull Cinsi Köpek, Polis Tarafından Vuruldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gebze 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (12)

melike:

niye vuruldu köpek? bu nasıl saçmalık yahu hayvanda sanki bilerek girdi okula aklı mı var hayvanın çağır veterineri uyuştur al götür barınağa ne oldu şimdi vurdunuz da ne geçti elinize

6
42
yanıtYanıtla
türk:

sizin gibi insanları gördükçe hayvan hayatı daha önemli diyorum insan dediğiniz şey şeytan be

yanıt0
yanıt4
hilal:

hayvan zaten bahçeye çıkmış , neden vuruyorsunuz ki belediyenin veterineri neden alıp barınağa götürmedi ?

2
25
yanıtYanıtla
İHSAN:

KACTANE COCUGU ISIRMIŞTA BU POLIS INSAFSIZCA HAYVANI VURDUMUŞ YAZIK O HAYVANA VİCDANSIZ POLIS

3
22
yanıtYanıtla
SEYFI:

BEN BU PITBULL ARJANTIN DOGO BILMEM NE BU KOPEKLERE KARSIYIM.ISIRINCA KOPARTANA VEYA OLDURENE KADAR BIRAKMIYORLAR YASAKLANSIN COK TEHLIKELI BUNLAR

21
1
yanıtYanıtla
6161:

Bu cins köpekleri yok etmek lazım

17
4
yanıtYanıtla
ali d.:

hayvanları severim hemde çok severim ancak bu pitbull a bir türlü ısınamadım

15
0
yanıtYanıtla
Kartal:

Herkes paniklemiş koşturuyo köpek te hem panik hem oyun diye koşturuyor kimseye zarar vermemiş. Zaten dışarı çıkmış sonrasında bizim kahraman polisler köpeği vurarak öldürmüşler. Biyerde kavga görünce yönünü değiştiren polisin kimseye zararı olmayan sadece istemsizce paniğe neden olan bir köleği öldürmüş. Çözüm bu değildi. Orda o kadar insanın çocukların gözlerinin önünde ateş etmek bir canlıyı öldürmek düşündürücü. Belediye ekipleri gelip uyuşturucu iğneyle bayıltıp götürceklerdi bu kadar basit.

2
11
yanıtYanıtla
ADALI:

....NEDEN VURDUNUZ ki yazık Ama şimdi aptallar çok üzülecek Üç beş çocuğun canı ne yazarlık Zavallı güruh çok çok üzüldü ....ne olacaktı aptallık yapıp birilerinin çocuğu parçalansamı idi

7
3
yanıtYanıtla
ADİL:

Peki videoyu izlediyseniz çocukların yanından geçip gittiğini görebilirsiniz. Çocuklar koşturuyo diye köpekte koşturuyo kimseyi ısırdığı yok. Ama senin gibi beyinsizler yanından geçti diye adam vurdukları için normal geliyor böyle şeyler. Oraya polis gelene kadar zabıta gelip uyuşturabilirdi.

yanıt6
yanıt16
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title