Haberler

Malatya'da Yerel Seçimlere Doğru

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri öncesinde AK Parti’de aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri öncesinde AK Parti'de aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

Bu kapsamda Malatya'nın Pütürge ilçesinde, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresinde (MASKİ) proje uzmanı olarak görev yapan Tansel Çakır, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Pütürge ilçe binasında başvuru dosyasını sunan Tansel Çakır, Pütürge'ye daha güzel ve kalıcı eserler bırakmak adına yola çıktıklarını belirterek, "Doğup büyüdüğüm, kadim değerleriyle yoğrulduğum ve baba ocağımız Pütürge'ye Adalet ve Kalkınma Partisinden Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu gerçekleştiriyorum. Bilgimiz, tecrübemiz ve birikimimiz doğrultusunda karanlığa doğru giden ilçemize ışık tutmak, atalarımızın emanetine 'Şehrül-Emin' olmak niyeti ile çıkmış olduğum bu yolda, tüm arkadaş, eş, dost ve akrabalarımızın, kalben dualarını ve gönülden desteklerini bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

Pütürge ilçesine ayakları sağlam basan projeler ile geldiklerini belirten Çakır, "Projelerimiz halk odaklı, halkın ekonomik kalkınmasını baz alan projelerdir. Sosyal ve eğitim alanında projelerimiz çok, ama ağırlık olarak biz halkımızın ekonomik kalkınmasını baz aldık. Pütürge'de tüm kardeşlerimiz mutlu, huzurlu ve refah bir hayat sürecektir. Zengini ile fakiri ile bu Pütürge hepimizindir. Projelerimizi ilk önce halka sunacağız. Halkın onay vermediği hiçbir projeye asla imza atmayacağız. Ekibimiz ile birlikte gece gündüz demeden Pütürge ilçemiz için ne yapabiliriz bu konuda kafa yoruyoruz. Başarı hepimizin başarısı olacaktır. Bu yolda kaybeden asla olmayacaktır" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Malatya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title