Haberler

Işın Karaca'dan Müslüm Filmi Hakkında Bir Olumsuz Yorum Daha: Eşim Uyudu

Güncelleme:

26 Ekim'de vizyone giren Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı 'Müslüm' filmini izleyen ve olumsuz yöndeki eleştirilerini sosyal medya hesabından açıklayan Işın Karaca, önceki akşam katıldığı düğün çıkışında yeniden film hakkında konuştu.

"MÜSLÜM GÜRSES'İN SESİ OLMAYINCA TATMİN OLMADIK"

Işın Karaca, "Oyunculuk ve müzik bildiğim iyi bir meslek. Filmde Müslüm Gürses'in sesini duymak isterdim. Timuçin Esen filmde oyunculuğunu yapacaktı. Ağzını kımıldatacaktı ve biz Müslüm Gürses sesi duyacaktık. Müslüm Gürses ikondur, idoldür. Onun sesi olmadığı için bizi tatmin etmedi." yorumlarında bulundu.

Işın Karaca: 'Müslüm Filminde Eşim Uyudu'Müslüm Filmi Afişi

"EŞİM TUĞRUL FİLMDE UYUDU"

Işın Karaca sözlerine "Bu ülkede Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu ve Ajda Pekkan'dan bir tane var. Onların sesi olmadan olmaz. Ben emeği geçen kimseye saygısızlık etmem ama Müslüm Gürses, filmde olmayınca olmadı. Hatta eşim Tuğrul Odabaş filmde uyudu. Müslüm sesi olmadan onun filmi olmadı bende. Eşim filmde resmen uyudu." diyerek son verdi.

Işın Karaca: 'Müslüm Filminde Eşim Uyudu'

IŞIN KARACA VE TUĞRUL ODABAŞ NE ZAMAN EVLENDİ?

Işın Karaca, çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile 28 Aralık 2016 tarihinde nikah masasına oturarak üçüncü kez mutluluğa 'evet' demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (48)

IŞINLANMIŞ SALAM:

ARABESK, POP DÜNYASI DA TIPKI TREN, UÇAK GİBİDİR. BİRİNCİ SINIF, İKİNCİ, HATTA ÜÇÜNCÜ MEVKİ BİLETİ VARDIR. KALİTEDE ONA GÖREDİR. POP DÜNYASINDA DA 750 POPÇUYU DA AYNI KATEGORİDE DEĞERLENDİREBİLİRİZ. IŞIN KARACA SOLİST ARKASI VOKALİSTKEN SEZEN SAYESİNDE ÖNE ÇIKTI. HEPSİ O KADAR. STAR MI? ASLA. FİZİK Mİ? SIFIR. YORUM MU? EH ŞÖYLE, BÖYLE. ORHAN-FERDİ-MÜSLÜM ARABESK''İN BABALARIDIR. KIRKINDAN SONRA KOCA YERİNE SERSERİ BULANIN ELEŞTİRİLERİNE İTİBAR ETMEYİN! SENİN YANINDA KİM OLSA UYUKLAR BE KADIN!

9
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

İkiniz de uyuzun önde gidenisiniz sizi sanatçı müsveddeleri insan olmadıklar çuval ağızlı kadın seni kim beğensin

8
0
yanıtYanıtla
BU HABER ŞAKA GALİBA:

MÜSLÜM FİLMİNİ AİLECEK İKİ KEZ İZLEDİK TADINA DOYAMADIK UYUYAI HİÇ GÖRMEDİM LAKİN BENDE DAHİL HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLANYALARI ÇOK GÖRDÜM FİLM MUHTEŞEM OLMUŞ AYRI AYRI SENARİSTİNİ YÖNETMENİNİN OYUNCULARINI TÜM SET EKİBİNİ KUTLUYORUM BİR BAŞ YAPIT ORTAYA ÇIKARMIŞSINIZ

8
0
yanıtYanıtla
ladylady:

Işın Karaca çok şımarık davranıp çok şımarık konuşuyor. Timuçin Esen''in oyunculuğunda ve Müslüm Baba''nın bu anlamlı filminde eşi uyuduysa, o eşinin saygısızlığı ve sanattan anlamamasından dolayı olmuş. Beğenmediyse de beğenenlere saygı göstersin konuşmasın artık. Müslüm baba filmine verilen emeğe de saygı göstermiyor. Yaptığı kabalık bence. Ve gündeme gelmek. Kendine saygı duyulmasını istiyorsa, önce Işın Karaca başka sanatçılara saygı gösterecek. Boş eleştiri yapmasın gereksiz yere.

8
0
yanıtYanıtla
cihany5:

sesi olmayanin ,sesi cikmasi ne ilginç

8
0
yanıtYanıtla
Mehmet Emin Demir:

Ben de seni hiç bir zaman dinlemedim. Hep kulaklarımı ve ruhumu sesin ve yorumun ile tırmaladın. Ama seni toplum şarkıcı olarak bağrına bastı. Kulaklarının sağlığını bir tarafa bırakarak. Eşine gelince Müslüm''ün filminde uyudu ise adamda ruh kalmamıştır.

4
2
yanıtYanıtla
La Vizyon:

Işın KARACA''ya tavsiyem kocasını bir doktora göstersin. Malum böyle uyuklamalar Karaciğer yağlanmasının habercisidir. Erken teşhis hayat kurtarır! Işın kocasına bakayım derken filmi de kaçırmış belli. Ne edeyim nasıl geleyim gündeme diye düşünürken bu gelmiş aklına. Malum herkesin vizyonu gördüğü kadar. Yaşadığı kadar.

6
0
yanıtYanıtla
Flaubert:

Salak bu kadın ya , çok severdim ama çok gereksiz konuşuyor bu ara :D

6
0
yanıtYanıtla
Serdar ak:

Kendi yetmiyormuş gibi Birde kocası sardı başımıza

3
2
yanıtYanıtla
ronaldo:

BÖYLE GÜNDEME GELMEYE ÇALIŞIYO İŞTE MÜPTEZEL. İŞLERİ KÖTÜ GALİBA

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title