Haberler

Evkur Yeni Malatyaspor - Trabzonspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, evinde Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, evinde Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut, bugün Trabzonspor karşısında mükemmel bir performansla maçı 5-0 kazanmasını bildiklerini ifade ederek, "5-0'lık bir galibiyet bekliyor muydunuz' diye sorarsanız evet, beklemiyordum. Daha zor olacağını düşünüyordum ama futbolcularım ilk saniyeden 95'inci dakikaya kadar iyi konsantre oldular, yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Bundan önceki maçlarda o yakaladığımız pozisyonları o kadar iyi değerlendiremiyorduk. Bu maçta yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. İkinci yarı sahaya çıktığımızda baskılı oynadık, rakibi kalemize yaklaştırmamaya çalıştık. Bunu ikinci yarıda çok iyi yaptık. Rakip 2-0'dan sonra birkaç pozisyonla 1 gol daha atabilirdi ama kalecimiz Fabien, mükemmel bir performans gösterdi. Futbolcularımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Fikstürü değerlendiren Bulut, "Şu an sıralamaya baktığımızda; 1 maç fazlayız, 2'nci sıradayız. Tabii bu çok mutluluk verici ama önemli olan sezon sonunda nerede olacağınız. Bizim hedefimiz halen ilk 10'un içinde olmak, olabilmek. Hatta daha iyisini yapabiliyorsak tabii ki daha iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Bir gazetecinin 'Fenerbahçe'den teknik direktörlük için gelen teklif iddiaları var' demeci üzerine Bulut, "Ben şu anda Malatyaspor'un hocasıyım. Burada hedeflerimiz var. O hedefleri başarmak istiyoruz. O yüzden inşallah sezon sonuna kadar en iyi şekilde götürmeye çalışacağız" yanıtını verdi.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydederek, şunları söyledi: "Böyle bir skorla maçı kaybedince üzüntüm daha da artıyor. İlk yarı içeriye 2-0 girdik ama oyun olarak baktığımızda bizi ümitlendiren bir oyun vardı. Bulduğumuz pozisyonlar var. İkinci yarıda sahaya çıkarken maçı çevirebileceğimiz umuduyla çıktık ama ikinci yarının hemen başında yediğimiz 2 tane gol bizi oyun olarak da, moral olarak da geriye itti. Tabii ki kabul edilebilecek bir skor değil, çok ağır bir skor. Evet, futbolun içerisinde, sporun içerisinde her şey var ama bizim tarzımızdaki takımların kolay kolay hazmedilebileceği bir sonuç değil. Onun için çok üzgünüm camiamız adına, gönül verenler adına çok üzgünüm."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Erol Bulut'un açıklaması

Ünal Karaman'ın konuşması

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Trabzonspor Malatyaspor Evkur Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title