Haberler

Adı Fenerbahçe ile Anılan Erol Bulut: Malatyaspor'da Hedeflerim Var

Güncelleme:

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Erol Bulut, "Ben şu an Malatyaspor'un hocasıyım. Burada hedeflerimiz var." dedi.

Spor Toto Süper Ligde sahasında Trabzonspor'u 5-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, "Daha zor bir maç olacağını düşünüyordum ama futbolcularım maçın ilk saniyesinden 95. dakikaya kadar iyi konsantre oldular, yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik." dedi.

"HEDEFLERİMİZ VAR"

Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün Trabzonspor karşısında mükemmel bir performans sergileyerek karşılaşmayı 5-0 kazanmasın bildiklerini söyledi. Bulut, adının Fenerbahçe ile anılmasına ilişkin soruya ise "Ben şu an Malatyaspor'un hocasıyım. Burada hedeflerimiz var. O hedefleri başarmak istiyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar bunu en iyi şekilde götürmeye çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Malatyaspor Evkur Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

zavallı:

sakın gelme anam babam yerinde kal yoksa 2 ay sonra sende kaçarsın yer bulamassın malatyadan bari olma kuzu

11
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

O LU , BULU , ŞULU , OLMAK ;ÖNEMLİ DEĞİL BULUNDUĞUN MAKAMIN HAKKINI VERECEK SİN YEMEK YEDİĞİN SOFRAYA BIÇAK ÇALINMAZ BİZİM ADETLERİMİZDE . HELAL OLSUN EROL BULUT , EKİBİN TARFTARIN VE SPORCULARIN BU GURUR BU BAŞARI SİZLERİN . BEN DİYORUM YENİ BİR EFSANE DOĞUYOR . ANADOLU EFSANESİ . MALATYAAAA , MALATYAAA MENDİLİN SARI III

6
0
yanıtYanıtla
Türk Futbolu:

Lisanlı 1. lig futbolcuları seçilmiş yeteneklerdir. Hepsi Lionel Messi olabilecek sağlıklı yapıdalar. Ancak biraz para, biraz şöhretle yetiniyorlar. Çalışıp yeteneklerini ilerletmiyorlar. Her Futbolcu günlük 6 saat idman yapmalı. Bizim Arda gibi göbeğini taşıyamaz hale gelmemeli. Hırs, azim, istek olamayan futbolcuya. Ünal Karman ne yapsın; ya da Ali Koç, yazık bu insanlara. Trabzon kalecisi 5 tane gol yer ve hala 2 saat idman yaparsa, bu sayı artar.

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2
1
yanıtYanıtla
Fedai:

Erol hoca hedef nedir Malatya''nın Avrupa''ya gitmesi mi inşallah ancak Akhisar bsnzemesin

1
2
yanıtYanıtla
arap:

ikitane taş gibi adam var ersun ve yılmaz. . ama beyinsiz kulüp sampaoli erol bulut abdullah avcı daha neler var kimbilir . . nasıl bi yönetim bu herkeze mavi boncuk dağıtmaya başladı 20 yıllık aziz gittiyse sen gidecen alii

1
1
yanıtYanıtla
Hadii:

Çok sürmez!Geçen sezon Başakşehir maçı unutuldu hemen?.

1
1
yanıtYanıtla
.:

EZİK FENERE GİDİPTE KENDİMİ REZİL Mİ EDEYİM DİYOR ADAM .

1
0
yanıtYanıtla
kadıköylü nejat:

maclarını bir izleyin en büyük taktiği rakip ataktayken bir futbolcusu olmadık yere kendini atıyor karşı takım da hücüm mu edeyim taca mı atayım yok yok asla tarzını hic sevmedim erol

0
0
yanıtYanıtla
Mustaaaa:

Gelmezsen gelme gelmezsen gelme

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title