Haberler

    Pes Etmedi, Galip Geldi

    CELAL UMUT EREN

    Galatasaray ve Anderlecht maçlarındaki müthiş performansıyla Fenerbahçe'yi tek başına ayağa kaldıran Fransız oyuncu, sıkıntılı günler geçirmesine rağmen hiç yılmadı, astronomik transfer tekliflerine yanaşmadı, antrenman disiplini, uyumlu yapısı ve hırsıyla formayı tekrar üzerine geçirmeyi başardı.

    Fenerbahçe'de son günlerin en çok konuşulan ismi Mathieu Valbuena oldu. Erwin Koeman'ın idareyi devralmasıyla beraber önce Galatasaray derbisi ardından Avrupa'da Anderlecht maçlarında yıldızlaşan Fransız futbolcu, tek başına şov yaptı. Galatasaray ve Anderlecht'e karşı 2 gol 2 asistle oynayan, son 2 maçta takımının attığı 4 golde tek başına yer alan Valbuena, 1.5 sezonluk sıkıntının ardından rahatladı.
    Aykut Kocaman döneminde sık sık yedek kalarak formasından uzaklaşan, Cocu ile de bir türlü yıldızı barışmayan 34 yaşındaki oyuncu, buna karşın yılmadı.Hem antrenman disiplini hem uyumlu yapısı hem de hırsıyla sonunda mutluluğa ulaştı. Erwin Koeman ile bir anda özgürleşen Valbuena, son 1.5 yıllık dönemde Arabistan ve uzakdoğu ülkelerinden gelen teklifleri bile astronomik olmasına karşın reddetmişti. Avrupa futbolundan kopmak istemeyen tecrübeli isim, sabrının meyvelerini topladı.
    En iyilerde

    Öte yandan Avrupa Ligi'nde 4. haftanın en iyi 11'inde Fenerbahçeli futbolcu Mathieu Valbuena'ya da yer verildi. UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, ortaya koydukları üstün performans sayesinde 4. hafta grup maçlarının en iyi 11'ine giren oyuncular duyuruldu. D Grubu'nda Fenerbahçe'nin Belçika temsilcisi Anderlecht'i 2-0 yendiği maçta birer gol ve asistlik performans sergileyen Fransız futbolcu Valbuena, haftanın 11'inde yer aldı.

    Bir yıl daha

    Koeman'la birlikte Valbuena'nın sözleşmesi de 1 yıl daha uzayacak. 3 ayda Cocu'nun 7 maçta süre verdiği Fransız futbolcu artık banko oyuncu oldu. Alanyaspor maçıyla bir haftada 3. maçına çıkmaya hazırlanan Valbuena'nın, sakatlanmadığı takdirde sözleşmesindeki "20 maç oynarsa mukavelesi bir yıl uzar" maddesi de işlerlik kazanacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mathieu Valbuena Phillip Cocu Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title