Haberler

Eşini Öpücüklere Boğan Berkay Şahin, Arda Turan'a Gözdağı Verdi: Duruşmada Söyleyeceklerim Var

Güncelleme:

Popçu Berkay, önceki akşam eşi Özlem Ada Şahin'le beraber Nişantaşı'nda bir restoran çıkışı görüntülendi. Eşiyle kameralara poz veren Berkay Şahin, Arda Turan'ın burnunu kırdığı kavga hakkında sessizliğini mahkemede bozacağını söyledi.

"DAVANIN OLDUĞU GÜN SÖYLEYECEKLERİM VAR"

Futbolcu Arda Turan'la yaşadığı olayla ilgili konuşmak istemeyen şarkıcı, "Adli süreçteyiz. Davanın olduğu gün benim de konuşmam olacak. O gün benim de illa ki söyleyeceklerim var" ifadelerini kullandı.

Eşini Öpücüklere Boğan Berkay Şahin, Arda Turan'a Göz Dağı Verdi: Duruşmada Söyleyeceklerim Var

"BURNUMDAN DOLAYI İKİ KONSERİMİ İPTAL ETTİM"

Burnundaki rahatsızlığın devam ettiğini belirten Berkay, "Sağ burun deliğinde sıkıntı devam ediyor. Önümüzdeki çarşamba ufak bir operasyon geçireceğim. Sonrasında hiçbir sıkıntı kalmayacak. Bu yüzden devamlı sahneye çıkmıyorum. Hatta iki konserimi iptal ettim, ama birkaç haftaya yoğum tempomuz başlayacak" dedi.

"MURAT'LA KIRGINLIĞIMIZ BAKİ"

Arda Turan'ı oğlu doğduğunda hastanede ziyaret eden 23 yıllık dostu Murat Dalkılıç'a kırgın olduğunu belirten popçu, "Bizim Murat'la dostluğumuz çok farklıydı, ama kırgınlığımız baki" ifadelerini kullandı.

Eşini Öpücüklere Boğan Berkay Şahin, Arda Turan'a Göz Dağı Verdi: Duruşmada Söyleyeceklerim Var

EŞİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Keyfi yerinde olan şarkıcı, ara ara eşini öpücük yağmuruna tuttu. Özlem Ada Şahin'in de eşi Berkay gibi kızı Arya'nın adını el bileğine dövme yaptırdığı görüldü.

Eşini Öpücüklere Boğan Berkay Şahin, Arda Turan'a Göz Dağı Verdi: Duruşmada Söyleyeceklerim Var

Eşini Öpücüklere Boğan Berkay Şahin, Arda Turan'a Göz Dağı Verdi: Duruşmada Söyleyeceklerim Var

Kaynak: Haberler.com / Spor

Özlem Ada Şahin Arda Turan Nişantaşı Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (22)

VATANDAŞ:

YA ARAKADAŞ! NE BİÇİM KARAKTERSİNİZ SİZ? İNSANDA BİRA UTANMA OLUR. BU TOPÇU, ÇOCUNA SÜT ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTIĞINDA MI SENİN SOKAKTA BURNUNU KIRDI?EMZİRME ÇAĞINDA BEBEĞİNİZ VAR. KARINI SABAHLARA KADAR KADINLARA UYGUN OLMADIĞI SÖYLENEN BARDA, İÇKİ ALEMİNDE TUTUYORSUN. TUTMUŞSUN YOL ORTASINDA KADINI ÖPECEĞİM DİYE. SİZLERİN RUHUNU BİLİYORUZ. BİR-İKİ SENEYE KALMAZ, ADLYE KORİDORLARINDA KAMERALARA POZ VERİRSİNİZ. HADİ BE, REZİLLER!!!

14
1
yanıtYanıtla
bahar:

asena atalay ne olucak berkay efendi sen de zamandı yaptın şerefsizliğini şimdi sana yapılıncamı zoruna gitti etme bulma dünyası bu bir döngü var şimdi seni de buldu

12
2
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

bu asalak paçavraları gündemde tutmayı başaran medya. ayrıca ülkede onlarca dert sorun varken. HAKKARİ de 25 yaralı ve 7 Mehmetçiğimiz kayıp aranırken hala ısrarla bu zibidilerin konuşmanın le alemi var. saygılar.

12
0
yanıtYanıtla
by:

ALLAH AŞINA BU NEDİR YAA YETER ARTIK MİDE BUNLATISI OLDU

10
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Kabahat,,bu zibidileri ünlü yapanlarda.

9
0
yanıtYanıtla
ünal:

söyleyeceklerini söylemeden internete bak ve milletin senin hakkında söyleyeceklerine bak. sen sütten çıkmış ak kaşık değildin hala da değilsin

5
1
yanıtYanıtla
laz:

ayakları çorapsız, ayak yalın ayakkabı kullanandan erkek olurmı hey ahali?Hareketleri ona göre olur

4
1
yanıtYanıtla
mebrure:

yalın ayak başı kabak

yanıt1
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

maalesef acı haber yeni geldi HAKKARİ de 4 şehidimiz var. ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet ruhları şad olsun inşallah. ailelerine baş sağlığı sabır versin.

5
0
yanıtYanıtla
tayfun Aksoy:

7ailenin evine ateş düşmüş bu soytarilari haber yapıyorlar hic yakışmıyor

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title