Haberler

Saadet Partisi'nden Yerel Seçim Açıklaması: İstanbul İçin Kadir Topbaş'ı Düşünebiliriz

Güncelleme:

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, yerel seçimle ilgili yaptığı açıklamada eski AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı düşünebileceklerini söyledi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Sevim, 'metal yorgunluğu' gerekçesiyle istifası istenen eski AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı düşünebileceklerini söyledi.

Artı Gerçek'ten Rıfat Doğan'ın sorularını yanıtlayan Abdullah Sevim, yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"AK PARTİ DIŞINDA ADAY OLMA CESARETİ GÖSTEREMİYORLAR"

"Şu anda cumhuriyet tarihinin en baskıcı yönetimiyle karşı karşıyayız" diyen Sevim, sözlerine "Nefes alıp verirken korkuyorlar. Bu arkadaşlar da yıllarca belediye başkanlığı yaptı. Bu arkadaşların şu anda AK Parti dışında başka partilerden aday olma cesaretini gösterebilmeleri çok zor" diye devam etti.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim: İstanbul İçin Kadir Topbaş'ı DüşünebilirizSaadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim

"TOPBAŞ'I GÖSTEREBİLİRİZ"

Sevim, "Topbaş, Saadet Partisi'ne açık kapı bıraksa gider misiniz?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Bu düşünülür tabi. Düşünülmeyecek bir şey değil. Bizim bildiğimiz kadarıyla Topbaş'ın böyle kamuoyuna yansıyan yüz kızartıcı bir şeyi olmadı. Kapalı kapılar ardında olmuştur olmamıştır, biz bilemeyiz. Aldı götürdü, şöyle yaptı böyle yaptı denilecek bir şeyi yok."

"CHP'NİN İSTANBUL ADAYI BELİRLEYİCİ OLACAK"

"Bunu iştişare etmek ve konuşmak lazım. Arkadaşlar bunları konuşuyor. Zaman zaman gündeme geliyor. Örneğin arkadaşlar Ali Müfit Gürtuna'ya gitsek mi diye soruyor. Bunlar dediğim gibi zaman zaman gündeme geliyor. Bu noktada gidelim görüşelim diye bir şey oluşmadı. Seçimlere daha çok zaman var. Köprünün altından çok sular geçecek. CHP'nin adayı İstanbul'da belirleyici olacak. CHP'nin muhafazakar seçmenlere de yeşil ışık yakan bir adayla seçimlere girmesi işi daha çekişmeli hale getirecektir."

Kadir Topbaş

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Abdullah Sevim Kadir Topbaş İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title