Haberler

Şarkıcı Bengü Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Güncelleme:

Şarkıcı Bengü'ye, 6 yıl önce geçirdiği trafik kazasında ölen koruması Ümit Özer'in ölümüyle ilgili dava açıldı. Bengü, iş davasına gelen bilirkişi raporunda yüzde 25 kusurlu bulundu.

"Yorgun şoförünü yeterince dinlendirmeden yola çıkardı" suçlaması yer alan rapor üzerine ölen korumanın ailesi, şarkıcıdan şikayetçi oldu. Savcılık, 'ölüme taksirle neden olmak' suçundan soruşturma başlattı.

NE OLMUŞTU?

Ankara'da verdiği bir konserden İstanbul'a dönen Bengü'nün aracı, 10 Haziran 2012 sabahı saat 06.30'da TEM Otoyolu Çamlıca Gişeleri'nde kaza yaptı. Kazada Bengü ile aracı kullanan şoförü Salih Talat Yağcı yaralandı. Ancak şarkıcının 3,5 yıllık koruması 34 yaşındaki Ümit Özer hayatını kaybetti. Kazanın ardından açılan davada şoför Salih Talat Yağcı, 'taksirle ölüme neden olmak' suçuyla 2,5 yıl hapis cezası verildi. Özer'in ailesi, davada tanık olarak dinlenen ve "Kazanın oluş anını hatırlamıyordum. Yolculuk sırasında bir anormallik sezmedim. Şikayetçi değilim" diyen Bengü'nün de ceza almasını istedi. Mahkeme ise kazada Bengü'nün de yaralanarak mağdur olduğunu, ceza hukuku yönünden bir sorumluluğu tespit edilemediği yönünde karar verdi. Bengü hakkında soruşturma yapılmadı.

Şarkıcı Bengü Hakkında Soruşturma BaşlatıldıBengü, Şoförü Salih Talat Yağcı ve Koruması Ümit Özer'in Kaza Yaptığı Araç

BİLİRKİŞİ, KAZANIN MEYDANA GELMESİNDE %25 KUSURLU BULDU

Koruma Ümit Özer'in ailesi Bengü Erden'e iş mahkemesinde tazminat davası açtı. Dava kapsamında istenilen bilirkişi raporunda, "Kazanın meydana gelmesinde Bengü Erden'in yoğun çalışma temposundan sonra şoförünü yola çıkarmaması gerektiği halde yola çıkardığı, şoförünü yeterince dinlendirdiğine dair tanıklar dışında başka bir delil bulunmadığı, uyku ve dinlenme durumu ile gecenin karanlık olması, sabaha doğru yorgunluk ve uykusuzluğun artacak olmasını Bengü'nün öngörmesi gerektiği" belirtildi. Raporda "Bu durumda istihdam eden sıfatı ile Bengü'nün kazanın meydana gelmesinde yüzde 25 kusurlu olduğu kanaatindeyiz" denildi.

Şarkıcı Bengü Hakkında Soruşturma Başlatıldı

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu rapora göre Özer'in annesi Rezen, babası Ahmet ve kardeşleri Cemil ile Tufan, Bengü hakkında savcılığa şikayette bulundu. Kazada Bengü'nün sorumlu olduğunu belirten Özer ailesinin avukatı Hilmi Öztürk, şikayet dilekçesinde, "Bengü Erden'in iş kazasında kusurlu bulunduğu tespit edilmiştir. Korumasının ölümüne taksirle neden olmak suçundan yargılanmasını istiyoruz" dedi. Ardından savcılık, Bengü Erden hakkında soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

polat:

Böyle saçmalık mı olur. Kimse kimseyi zorla çalıştırmıyor adamın uyksuu varsa çeker uyur bengü mü zorlayacak ona saçmalığa bak

9
10
yanıtYanıtla
Evo20:

Çalıştırıyorlar kardeşim devlet bile çalıştırıyor. 24 Saat hastanenin radyoloji bölümünde nöbet tutuyoruz hemde tek kişi. Sabaha karşı gelen hastalara ne yaptığımızın farkında olmadan yapıyoruz günde 150 kişi geliyor. Defalarca söylememize kimse takmadı bizi. Bir gün birinin başına bir şey gelirse demişti dersiniz!

yanıt13
yanıt0
Herkes yönetici olamaz:

Başkasının sorumluluğunu almak kolay değil.

10
1
yanıtYanıtla
Gonca:

Yoğun hayatı bilerek kabul etmiştir işi adam. zorla çalıştırılmadı ya. kızın ne suçu var. saçmalık.

2
1
yanıtYanıtla
pimpirik:

aman bu da...alnına uçak iniş yapar, gözum alnından başka bisey görmuyor bakınca.kıl oldum abi.

0
3
yanıtYanıtla
KAZASIZ KUL OLMAZ EKIBI:

BUTUN YONUYLE ARAŞTIRMALI

1
1
yanıtYanıtla
DÎKÎŞ USTASI TERZÎ:

Bu şarkıcıların ve sözde sanatçıların hepsi şeker kamışı hastasıdır, Doymazlar, dinlenmezler. Usité parada verselerbunlardan uzak alırım.

0
0
yanıtYanıtla
Suursuz Pokemon:

Soförün ailesi bana öyle geliyor ki tazminat almak istiyor. Bengü kendi hayatini neden tehlikeye atsin ki? Uykusuz bir kisiye hayatini teslim edecek kadar canina susamis oldugunu zannetmiyorum. Suclu aradiktan sonra illa ki bulursun. Demem o ki; Aile Bengü´ye SEN NIYE ÖLMEDIN? ÖLMEDIYSEN BEDELINI ÖDEYECEKSIN diyor. Baska da birsey degil!

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

AMAC BENGU DEN PARA KOPARMAK FIRSATCI OLMUS HERKES

0
0
yanıtYanıtla
sevda:

Aılenın 6 yıl sonra paraya ihtyacı olmuş sanırım. tazmınat davası nedır abi ya. .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title