Haberler

Paris'te ABD Başkanı Donald Trump'a Çıplak Protesto

Güncelleme:

Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100. yıl törenine katılan ABD Başkanı Donald Trump, törene katılmak için çıktığı yolda Femen grubu üyeleri tarafından protesto edildi. Üzeri çıplak vaziyetteki kadın güvenlik güçleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı.

Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100. yıl dönümünde altmıştan fazla ülkenin devlet ve hükümet başkanları Fransa'nın başkenti Paris'te bir araya geldi. Törene katılmak üzere yola çıkan ABD Başkanı Donald Trump'ın aracının önüne üstsüz protestolarıyla tanınan Femen grubu çıkınca ortalık karıştı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un daveti üzerine Paris'e gelenler arasında Almanya Başbakanı Angela Merkel, ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de bulunuyor.

Paris'te ABD Başkanı Donald Trump'a Çıplak Protesto

ÇIPLAK KADIN SLOGANLAR ATTI

Tören öncesinde alana gitmek üzere yüksek güvenlik önlemleri altında Champs Elysee'den ilerleyen Trump'ın kafilesinin önüne radikal feminist aktivist grup Femen üyeleri çıktı. Üzeri çıplak vaziyetteki kadın sloganlar attı. Güvenlik güçleri Trump'ın kafilesi önünde yaşanan olayı güçlükle kontrol altına alabildi. Göstericinin araca bu denli yaklaşmayı başarması yerel basında, "Güvenlik önlemleri istenildiği gibi alınmamış" yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

Paris'te ABD Başkanı Donald Trump'a Çıplak Protesto

PUTİN İLE TRUMP KISA BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı etkinlikte Rusya Devlet Başkanı Putin ile ABD Başkanı Trump'ın tokalaşarak kısa sohbet etmesi Rus basınında geniş yer buldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title