Haberler

    Fenerbahçe - Alanyaspor Maçında İlk 11'ler Belli Oldu!

    Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor'la karşılaşıyor. Karşılaşma öncesi ilk 11'ler belli oldu. Sarı-lacivertli takımda Isla bugün ön liberoda görev yapacak.

    İLK 11'LER
    FENERBAHÇE: Harun, Hasan Ali, Neustadter, Skrtel, Şener, Isla, Eljif, Ayew, Valbuena, Frey, Slimani
    AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar, Nsakala, Merih, Tzavellas, Baiano, Ceyhun, Maniatis, Efecan, Campos, Fernandes, Cisse
    FENERBAHÇE - AYTEMİZ ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
    Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçı bu akşam 18: 00'da başlayacak. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele 18: 00'da başlayacak. Mücadelede Alper Ulusoy düdük çalacak. Mücadele beINSPORTS 1 ekranından naklen yayınlanacak.
    Fenerbahçe'nin rakibi Alanyaspor
    Sarı-lacivertliler, Spor  Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında  yarın sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.
    Ülker Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Alper  Ulusoy yönetecek. Süper Lig'de son olarak deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kalan  sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde hafta içinde karşılaştığı Belçika  temsilcisi Anderlecht'i 2-0 mağlup etti.
    Teknik sorumlu Erwin Koeman yönetimindeki sarı-lacivertlilerin ligde  10 puanı bulunuyor. Fenerbahçe karşılaşması öncesi teknik direktör Sergen Yalçın  ile anlaşan Aytemiz Alanyaspor'un ise 12 puanı var.
    Sarı-lacivertlilerde Galatasaray derbisinin ardından ceza alan Jailson  Marques Siqueira ve Roberto Soldado forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra sakatlık süreci devam eden Mehmet Topal ve  Mehmet Ekici de Aytemiz Alanyaspor maçında oynayamayacak.
    Fenerbahçe'de daha önce Volkan Demirel, Carlos Kameni, Nabil Dirar,  Aatıf Chahechouhe, Ozan Tufan ve Yassine Benzia kadro dışı bırakılmıştı.
    Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor maçına hazır
    Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
    Erwin Koeman yönetimindeki antrenman saat 18.00'de koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından çift kale maç yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı.
    Bu antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı lacivertli ekip, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.
    Aytemiz Alanyaspor'da Sergen Yalçın dönemi
    Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
    Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor karşısında alınan 1-0 mağlubiyetten sonra hafta içerisinde istifa eden Mesut Bakkal'ın yerine Aytemiz Alanyaspor, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile anlaşma sağlandı.
    Sergen Yalçın geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor'da teknik direktörlük yaptı. Sergen Yalçın yeşil beyazlı kulüpte 10 resmi maça çıktı.
    Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibine başarılar dileyerek, "İnşallah birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Her iki taraf için de hayırlı olsun" dedi.
    YALÇIN: "LİGDE HER TAKIM HER TAKIMI YENEBİLECEK DURUMDA"
    Teknik direktör Sergen Yalçın ise "Alanyaspor'da yeni bir süreç yaşanıyor. Bundan sonraki süreç hem bizim için hem de Alanyaspor için inşallah hayırlı olur. Alanyaspor'a bizi uygun gördüğü için başkan Çavuşoğlu'na teşekkür ediyorum. Alanya başarılı olabileceğimize inandığım bir camia" diye konuştu.
    Oyuncuların hepsini tanıdığını belirten Yalçın şöyle devam etti: "Anlaştık ancak Fenerbahçe maçından sonra göreve başlayacağız. Ligde her takım her takımı yenebilecek durumda. Herkes iyi savaşıyor. Hiç belli olmaz. Kazanabiliriz de kaybedebiliriz de. Bu tür maçlara konsantre olmak daha kolay. Umarım haftasonu bizim için iyi bir oyun olur."
    Teknik direktör Sergen Yalçın'ın ekibi şu isimlerden oluşuyor: Murat Şahin (Antrenör), Çağdaş Atan (Antrenör), Murat Kaytaz (Analiz), Levent Açıl (Kaleci Antrenörü), Giovanni Melchiorre (Kondisyoner), Gürsoy Yalçın (Maç izleme).

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title