Haberler

Şenol Güneş, Karius ve Tolgay Arslan'ı Sivasspor Maçının Kadrosuna Almadı

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Loris Karius ve Tolgay Arslan'ı Sivasspor maçının 20 kişilik kadrosuna almadı.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Sivasspor maçında dikkat çeken hamleler yaptı. Siyah-beyazlılarda Genk ile oynanan mücadelede kalede yer alan Tolga Zengin'e Sivasspor maçında da kale teslim edildi. Karius, 20 kişilik kadronun dışında kaldı. Öte yandan Güneş, forvette Güven Yalçın'a görev verdi. Böylece 19 yaşındaki oyuncu, ilk kez bir resmi maçta görev almış oldu.

TOLGAY ARSLAN KADRO DIŞI

Beşiktaş'ta Tolgay Arslan, karşılaşmanın 18 kişilik kadrosunda yer almadı. Beşiktaş'ın yedek kulübesinde Utku, Ersin, Fatih, Roco, Necip, Dorukhan, Vagner Love, Mustafa Pektemek ve Larin'e yer verildi.

"UYGUN GÖRMEDİK"

Şenol Güneş, "Karius, Tolgay, Medel, Gökhan Töre ve Adriano'yu çeşitli sebeplerden dolayı bu kadroda olmalarını uygun görmedik." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Sivasspor Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

ha gayret:

tiyatrocu usta oyuncu

0
1
yanıtYanıtla
Hayrettin:

şenol hocayı beğeniyorum ama yıllardır takımın kemik kadrosunu oluşturamamasının tek sorumlusu kendisidir! BJK 150 milyon euro''ya yakın para kazandı sadece transfer ve şampiyonlar liginden. fikret başkan lütfen şeffaf olup ödemelerin nerelere yapıldığını açıklar mısın!!!!

0
0
yanıtYanıtla
misofirrr:

bu adamı eleştirirken biraz daha insaflı olun bence şenol hoca sorumlu değil bu durumdan, bi kere forveti yok beşiktaşın

0
0
yanıtYanıtla
Dodak 46:

Senol hoca sorunu biliyor ama Yönetimi zor durumda birakmak istemiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title