Haberler

Şenol Güneş, Maç Sonunda Takımı Tribünlere Götürdü ve Taraftarlardan Özür Diledi

Güncelleme:

Beşiktaş'ın sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonunda Teknik Direktör Şenol Güneş, bütün takımı sahaya çağırdı ve taraftarlardan özür diledi.

Beşiktaş'ın sahasında Sivasspor'a 2-1 kaybetmesinin ardından tribünler başta yönetim ve Başkan Fikret Orman olmak üzere futbolcuları protesto etti. Maçın ardından tribünlerden büyük tepki gelirken Ricardo Quaresma takım arkadaşlarının soyunma odasına gitmesini istemedi ve takımı tribünlere götürmek istedi.

ŞENOL GÜNEŞ ÖZÜR DİLEDİ

Quaresma'nın ardından Teknik Direktör Şenol Güneş de futbolcuları sahaya çağırdı. Takım sahaya geri dönerken, Şenol Güneş tribünlere el sallayarak özür diledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (31)

topunuz gelin:

uğraşmayın KUŞ beyinliler. ASLAN yine şampiyonnnnn. .

6
22
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

NE KADAR KARAKTERSİZ SIFIR BİR YARATIKSINKİ YORUM YAPTIĞINI ZANNEDİYORSUN BOŞ TENEKE SENİ AYRICA TOPUNUZ GELİN DİYORSUN DEMEKKİ ALIŞIN OKADAR KUVVETLİ VALLA BRAWO

yanıt4
yanıt2
Yeniçeri:

Beter olun 8 taşlılar

9
14
yanıtYanıtla
ANLADIN SEN ONU:

SENDE TAŞLARI TEKER TEKER BETER BETER

yanıt4
yanıt5
BEŞİKTAŞLI:

Şenol hocam seni çok seviyoruz. . . Ama babası akcabatlı, annesi maçkalı diye Oğuzhanı kayırıp forma vermekte inat ettiğin her maç, hem takıma - hemde oğuzhana kötülük ediyorsun. . oynatma işte , 2 senedir oynamıyor! Daha ne ısrar ediyosun!. . . Ne yapsın yani taraftar, oğuzhanın onünü kesecekler sonunda. . VAZGEÇ HEMŞO KAYIRMAKTAN. VAZGEÇ İNADINDAN. OĞUZHANI İSTEMİYORUZ HOCAM!!!

11
4
yanıtYanıtla
birisi:

Bir takım her maçı kazanacak diye bir kural yok bu kafayı anlamıyorum elbetteki yenileceği maçlarda olacak biraz olgun hareket etmesi lazım taraftarların. Türkiye liginde en büyük sorun bu bi teknik adam iki üç maç kaybetse hemen istifa sesleri. Futbol cahilliğidir bu.

14
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İşte Fenerbahçe''nin Büyüklüğü Örnek Bir Klüp

5
9
yanıtYanıtla
champion beşiktaş:

Bu sayfaya Beşiktaşlıdan başka herkes yorum yapmış. Bu ezik cinconlarla ezik çirkefbahçelilerin Beşiktaşın haberinde ne işi var. dağılın bakıyım kedigillerin kediciğiyle, sarışın kanaryalar sizi hadi başka kapıya

8
5
yanıtYanıtla
ASLAN CİMBOM LULAR:

hahahayy sen aslanı kedi görüyorsun fare

yanıt3
yanıt6
GALATASARAYLILAR:

SEN ŞAMPİYON YAZMAYI UNUTMUŞSUN

yanıt3
yanıt3
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title