Haberler

Şenol Güneş: Bu Takıma Görevi Ben Verdim, Başarısızlık Benimdir

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçı sonrasında konuştu. Güneş, "Oyuncuya hesap kesersek, oyuncu bulamayız. Bu takıma görevi ben verdim, başarısızlık benimdir." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

''Fiziksel ve moral düşüklüğü toparlamamız gerekiyor. Bizim iyi bir takımımız var. Devreye kadar en iyi sonuçları alacağımızı düşünüyoruz. Beşiktaş her zaman şampiyonluk yarışının içinde olur. Oyuncuya hesap kesersek, oyuncu bulamayız. Oğuzhan Özyakup'la ilgili geçen de oldu, yine oldu.

"ORTADA BİR DURUM VAR"

Oyuncular arasında ayrım yaparsak, başarı yakalayamayız. Bu takıma görevi ben verdim, başarısızlık benim. Başarısızlığın sebebi nedir derseniz anlatırız. Ortada bir durum var ama böyle çözemeyiz.

"TRANSFER KONUŞACAK DURUMDA DEĞİLİZ"

Artık sezon başında öyle oldu, böyle oldu, şu transfer oldu, olmadı konuşacak durumda değiliz. Sahanın içerisindeyiz, bunu oyuncularla paylaştım. 'Siz bu işi başaracaksınız, işimizi nasıl yapacağınızı düşüneceksiniz, biz de size yardımcı olacağız' dedim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (28)

Kartalbaba:

Lan dangalak üç dört haftadır aynı lafı konuşuyorsun sorumluluk benim senin ise istifa edip gideceksin dallama her hafta yenil sorumluluk benim de otur sende hiç mide yokmu ya, nasıl insansın lafa gelince doğruluktan dürüstlükten efendilekten bahsedersin SORUMLULUK SENİN İSE DEFOL GİT

6
2
yanıtYanıtla
kayserili:

lan oğlum size tarihinizin zaferlerini kazandırmış bir hocaya defol demeye utanmıyorsun sizin en büyük düşmanınız futbolcuarı satıp paraları cukkalayan başkanınızdır dünyanın en yaşlı kadrosu sizde ne yapsın şenol kendisimi oynasın azıcık utanın

yanıt0
yanıt0
.:

ZIMBARATORUN SUYU İYİCE ISINIYOR BILICIN MİRASINI YEDİ

4
2
yanıtYanıtla
kayserili:

bir mağlubiyetlik ömrün kaldı şenol hazır ol kovulacaksın

4
2
yanıtYanıtla
TANER:

çakma filozof senin de sonun geliyor yavaş yavaş

2
2
yanıtYanıtla
mert:

o zaman defol git neyi bekliyorsun.

2
2
yanıtYanıtla
gayserili.:

hoca bırak git artık. seninle bu sene şampiyon olamayız. giderken Q7 caner gibi pislikleri de götür.

3
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

Şenol hocam seni çok seviyoruz. . . Ama babası akcabatlı, annesi maçkalı diye Oğuzhanı kayırıp forma vermekte inat ettiğin her maç, hem takıma - hemde oğuzhana kötülük ediyorsun. . oynatma işte , 2 senedir oynamıyor! Daha ne ısrar ediyosun!. . . Ne yapsın yani taraftar, oğuzhanın onünü kesecekler sonunda. . VAZGEÇ HEMŞO KAYIRMAKTAN. VAZGEÇ İNADINDAN. OĞUZHANI İSTEMİYORUZ HOCAM!!!

3
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ JK:

tüm olumsuzluklar MARCELO''nun satılmasıyla başladı. en etkin silahımız olan PAS trafiğini defanstan başlatan adam gitti, yerine şişiren, TOP BENDEN ÇIKSIN DA İLERDEKİ ADAM PEŞİNDEN KOŞSUN MANTIĞIYLA oynayan topçular geldi. tabi ki bu arada yönetimin ABOUBAKAR''ın transferinde olumsuz yol izlemesi de üzerine tuz biber oldu. Hadi CENK''e birşey demem onun da PREMIER LİG de oynamak hakkı. kaldı ki iyi paraya satıldı. ancak oradan gelen transfer parasının en az yarısıyla iyi topçu(lar) alınırdı. YA

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şenol güneş, oyuncuların sana karşı tavırları yüzündenmi yenilmeye başladık acaba

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title